Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašao jeftiniji let

Nizozemac dva puta 'prevario smrt'. Izbjegao obje nesreće Malaysia Airlinesa

avion
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.07.2014.
u 09:42

Trebao je putovati i avionom Malaysia Airlinesa koji je s 229 putnika nestao u ožujku, no u posljednjem se trenutko odlučio za drugi let bez presjedanja

Nizozemski biciklist Maarten de Jong zaista se može smatrati sretnim. Trebao se ukrcati na let MH17 Malaysia Airlinesa koji je prije dva dana srušen u Ukrajini te je pritom poginulo 298 ljudi, no nakon što je pronašao jeftiniju kartu, ukrcao se na drugi let.

To nije prvi put da je sportaš 'prevario smrt'. Trebao je putovati i avionom Malaysia Airlinesa koji je s 229 putnika nestao u ožujku, no u posljednjem se trenutko odlučio za drugi let bez presjedanja.

De Jonge je dio malezijskog biciklističkom tima, a ove se godine natjecao u utrkama na Tajlandu i Tajvanu.

>> Promatrači OSCE-a: Alkoholizirani separatisti ispaljuju pucnjeve upozorenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije