Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPAD

ISIL preuzeo odgovornost za napad, četvorica muškaraca zadržana u pritvoru

Nica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.07.2016.
u 11:23

Sumnja se da su povezani sa Mohamedom Lahouaiej-Bouhlelom, počiniteljem napada

Prema pisanju  Associated Pressa, odgovorost za teroristički napad kamionom u Nici preuzela je Islamska država.

U međuvremenu, francuski mediji javljaju kako su četvorica muškaraca na ispitivanju u pritvoru, od kojih je jedan uhićen u još u petak. Sumnja se da su povezani sa Mohamedom Lahouaiej-Bouhlelom, počiniteljem napada, prenosi BBC.

Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, vozeći kamion kroz skupine civila okupljenih povodom Dana Bastilje, usmrtio je 84 osobe, od čega je desetero djece, a 50 ozlijeđenih je na rubu života i smrti.

Predsjednik Hollande produljio je izvanredno stanje sigurnosti u Francuskoj na tri mjeseca, a o samoj krizi će se očitovati kasnije.

>> ‘Nikad to neću zaboraviti. Nitko nije znao što se događa, samo su mi vikali da trčim’

Komentara 3

RA
Rangostar
16:18 16.07.2016.

Da li neko zna taj broj telefona kad se zeli preuzet odgovornost ili se to jednostavno objavi na FBook-u ili ... ??? Kako se to radi ? Sto ako i ISIL i al;Nusra i Alkaida i Hamas,HDZ,SDP itd.... svi nazovuu i preuzmu odgovornost. U zadnje vrijeme pocinioci napada preuzimaju odgovornos nekoliko sati nakon napada. Svaka cast, bas su odgovorni...a ne da se mi sad mislimo ko' bi to mogo' biti.

MS
marcus.steigen
19:04 16.07.2016.

Arapi i afrikaci nemaju što tražiti u Europi.

AO
admini_obrišite_si_mami
18:32 16.07.2016.

Nit je postojala alkaida nit postoji isil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije