Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško mu ući u trag

Narkobos Darko Šarić pobjegao u Latinsku Ameriku

\'11 09 2009 Pljevlja Darko Saric Biznismen is Pljevalja Na utakmici FK Buducnost FK Rudar Foto Savo Prelevic\'
Arhiva VL
18.07.2012.
u 09:35

Šarić je navodno odlučio otići u Latinsku Ameriku jer tamo ima jako uporište narkokartela

Odbjegli narkobos Darko Šarić, za kojim je raspisana Interpolova tjeralica, prebjegao je iz Južne Afrike u Latinsku Ameriku, saznaje srbijanski Press. To se, između ostalog, navodi u informaciji koju je jedna zapadnoeuropska agencija u petak dostavila BIA-i, srbijanskoj obavještajnoj agenciji.

Šarić je navodno odlučio otići u Latinsku Ameriku jer tamo ima jako uporište narkokartela.

– Šarića štite najveći kokainski narkobosovi i sve mu je teže ući u trag –  navedeno je u tajnoj depeši, koja je stigla u BIA-u, javlja Press.

Mediji su proteklih dana pisali da je Darko Šarić ponudio nagradu od 10 milijuna eura za likvidaciju šestero najviših srbijanskih državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija. Na listi za "odstrel" navodno je i bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić.

Komentara 6

Avatar rangojack
rangojack
09:54 18.07.2012.

Zadnja stvar koju bi napravio da sam on bi otisao kod svojih poslovnih partnera,tj bivsih poslovnih partnera...sigurno ga nece mazait za to sto su izgubili jedno od trzista>?

Avatar MK
MK
09:56 18.07.2012.

...Sto je to "Bezbednosno-informativna agencija"? ...Ne razumjem to!

Avatar MK
MK
10:00 18.07.2012.

Mediji su proteklih dana pisali da je Darko Šarić ponudio nagradu od 10 milijuna eura za likvidaciju šestero najviših srbijanskih državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1.) Njegov narko imperij nije dozivijo krah... 2.) To see onaj debeli Ivica pravi malo vazan... ...dok se samo sjetim onih slicnih spinova prije godinu dvije kako je policija zapljenila "namjestaj" - da puknem od smijeha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije