Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenute istrage

Šarić nudio 10 mil. € za likvidacije najviših srpskih dužnosnika

'Democratic Party leader and presidential candidate Boris Tadic leaves a media conference after presidential elections in Belgrade May 20, 2012. Tadic, the incumbent since 2004, conceded defeat on Sun
Reuters/PIXSELL
16.07.2012.
u 08:48

Ured Tomislava Nikolića, novog predsjednika Srbije, potvrdio je da je upoznat sa sadržajem ove informacije te da su pokrenute istrage.

Bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić, njegov šef ureda i predsjednik ureda za koordinaciju Savjeta za nacionalnu sigurnost Miodrag Rakić, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić, šef srpske sigurnosne službe BIA-e Saša Vukadinović, tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala Miljko Radisavljević i ministrica pravosuđa Snežana Malović na listi su za "odstrel" odbjeglog narkobosa Darka Šarića, koji se navodno nalazi u Južnoj Africi, tvrdi beogradski Press navodeći kako je BIA ovu informaciju dobila od jedne europske službe.

Press doznaje da je Darko Šarić ponudio nagradu od 10 milijuna eura za likvidaciju ovih šestero najviših državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija.

Ured Tomislava Nikolića, novog predsjednika Srbije, potvrdio je da je upoznat sa sadržajem ove informacije te da su pokrenute istrage.

Komentara 23

BO
bosut1
12:03 16.07.2012.

Sareni i nije puno fulao sa tom listom.

DU
Deleted user
09:23 16.07.2012.

Zečje srce u Tadića! Bože moj, srpski narod je znan po kuburama, cajkama, splavovima, roštilju i u dio image-a velegrada poput BG idu te likvida(k)cije plastičnim eksplozivima, automatskim puškama itd. Inače bi bili dosadni poput Basela. Taj Tadić pred izbore koketirao s podzemljem, a sad ustrašenog zečjeg srca moli zaštitu. A kad je trebalo glumatati JFK i obećavati mafioso tipovima, e onda bi on samo prvi - ne i završni dio sage...

GE
gentlmanst
19:41 16.07.2012.

Je li to s PDV-om ili bez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije