Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE KRIV

Muškarac oslobođen optužbi za ubojstvo pijanog vozača koji mu je ubio sinove

pištolj
Dalibor Urukalović/PIXSELL
28.08.2014.
u 08:19

Jose Banda pronađen je upucan na mjestu nesreće

Amerikanac David Barajas oslobođen je optužbi da je uz prosincu 2012. godine ubio muškarca koji mu je pod utjecajem alkohola u prometnoj nesreći usmrtio dvojicu sinova, prenosi CNN. Nakon današnjeg izricanja presude u Texasu tužiteljica Jeri Yenne rekla je da još uvijek vjeruje da je Barajas ubio Josea Bandu.

Nesreća se dogodila kod Houstona kada se Banda autom zaletio u Barajasa i njegovu dvojicu sinova, Davida (12) i Caleba (11), dok su gurali kamionet kojemu je nestalo benzina. Banda je potom pronađen upucan na mjestu nesreće.

Barajasov odvjetnik Sam Cammack tijekom suđenja je otkrio kako je u Bandinom auto pronađena krv treće, nepoznate osobe. Optužuje vlasti da su preuranjeno donijeli zaključke o ubojstvu i tvrdi kako je žrtvu, člana bande, te noći ubio netko drugi.

Međutim, svjedok optužbe rekao je kako je Barajas napustio mjesto nesreće pa se vratio nekoliko minuta poslije i zavirio u Bandin auto. Svjedok je rekao da je čuo pucanj, ali nije vidio oružje.

- S leđa mi je skinut veliki teret. Još uvijek sam uništen. Nedostaju mi sinovi - rekao je Barajas, dodajući kako ne moli samo za svoju već i za Bandinu obitelj.

- I oni su izgubili svojega sina. Ovo je bio gubitak za sve - rekao je Barajas.

>> Pijani vozač bez dozvole 'pokupio' oca i malo dijete na biciklu

>> Automobilom se pijan zabio u poslovnicu banke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije