Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mentalno bolestan

Majka ga 13 godina drži zatočenog u kokošinjcu

zatočen, kavez, zatvor
Foto: Thinkstock
13.03.2015.
u 16:07

Kokošinjac nema nikakav namještaj i pun je crvenih plastičnih vrećica u kojima majka 46-godišnjaku služi obroke

Tang Shuangqiang (46) iz provincije Hunan na jugu Kine 13 godina živi zatočen u kokošinjcu jer njegova majka ne može trošiti novac na lijekove koje ovaj 46-godišnjak mora uzimati zbog mentalne bolesti. Njegova majka potvrdila je kako muškarac ima psihičke probleme zbog kojih su ga susjedi zvali "ludi borac" te da je obitelj bila siromašna i to im je bilo najbolje rješenje, piše Daily Mail.

Kako živi, otkriveno je kada ga je odlučio posjetiti stari prijatelj iz škole koji ga nije vidio 28 godina. Kada je došao u njegovo selo Yang Liu, šokirao se prizorom koji je zatekao. Tang Shuangqiang bio je zatvoren u nekadašnjem kokošinjcu u kojem čak nema niti krevet za spavanje.

Kokošinjac nema nikakav namještaj i pun je crvenih plastičnih vrećica u kojima majka sinu donosi obroke.  

Ona kaže kako joj je jedini prihod godišnja socijalna pomoć od 3.000 juana (oko 3.500 kuna) te da s tim novcem ne može sinu priuštiti lijekove od kojih bi mu psihičko stanje bilo bolje.

>> Četiri dana zatočen u liftu, preživio zahvaljujući tečaju preživljavanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije