Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI PREMIJER OSTAO ZATEČEN

Juncker pitao Cerara: 'Seksaš se ili igraš golf?

Juncker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.03.2017.
u 15:15

Sudeći po snimci slovenski se premijer našao pomalo zatečen iako mu je poznato kako predsjednik EK-a zna zbijati šale.

Iako je posjet Jeana-Claudea Junckera Sloveniji posvećen pitanjima budućnosti Europske unije, očito se razgovaralo i o drugim temama pa su tako mikrofoni jedne slovenske televizije uhvatili predsjednika Europske komisije i premijera Miru Cerara u kratkoj razmjeni iskustava o golfu i seksu.

Šaljivi razgovor u parku rezidencije na Brdu kod Kranja snimila je i objavila na svom Facebook profilu televizijska postaja POP-TV, a već ima na desetke tisuća pregleda.

Čini se da je dobro raspoloženi Juncker želio znati kako se slovenski premijer rekreira, pa ga je upitao, ne znajući da su kamere i mikrofoni uključeni, igra li golf.

Ne igram, odgovorio mu je Cerar.

"Aha.. ili se seksaš ili igraš golf?", nastavio je s pitanjima Juncker.

Cerar se odlučio za seks.

"A ja... ništa od toga", rekao je uz smijeh deset godina stariji Juncker.  

Sudeći po snimci slovenski se premijer našao pomalo zatečen iako mu je poznato kako predsjednik EK-a zna zbijati šale. Juncker mu je lani na uvodnom fotografiranju čelnika EU-a prije početka jednog od summita prišao s leđa, dlanovima mu zaklopio oči i onda zatražio da pogodi tko je.

>> Juncker i Pahor razgovarali o budućnosti EU: europska politika treba se posvetiti zapadnom Balkanu

>> Stier: Junckerova izjava potkopava kredibilitet Europske komisije

Komentara 27

DR
drugPlenky
16:03 03.03.2017.

Bljak

SL
slivnevode
15:56 03.03.2017.

Ovaj starkelja senilni da odlučuje o sudbini svih nas!? A koliko ih je takvih u svim međunarodnim institucijama!? Jedan je diplomat jednom izjavio da u svim tim organizacijama rade propali političari i oni na kraju karijere. Mislim da je u pravu...

OV
Ovozemaljski
15:51 03.03.2017.

Lako je njima biti pijan, seksati se i igrati golf dok raja placa poreze od 101%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije