Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spas od bankrota

Grčka obećala paket reformi do ponedjeljka

Alexis Tsipras
Foto: DPA/PIXSELL
24.03.2015.
u 11:41

Grčka ljevičarska vlada i njezini kreditori u eurozoni dogovorili su se prošloga tjedna da će Atena sastaviti popis svojih reformi

Grčka je obećala kako će do ponedjeljka partnerima u eurozoni predstaviti paket reformi kako bi se domogla financijske pomoći i izbjegla bankrot, javlja Reuters.

 - To ćemo učiniti najkasnije do ponedjeljka - kazao je glasnogovornik vlade Gabriel Sakellaridis za Mega TV.

Grčka ljevičarska vlada i njezini kreditori u eurozoni dogovorili su se prošloga tjedna da će Atena sastaviti popis svojih reformi koje moraju imati sličan utjecaj na proračun kao mjere koje je dogovorila prijašnja konzervativna vlada.

Alexis Tsipras prije dolaska na vlast obećao je kako će ukinuti politiku mjera štednje.

>> Tsipras s Merkel: Grci nisu lijeni, a Nijemci nisu krivi za sve loše u Grčkoj

Komentara 8

Avatar comparator
comparator
11:57 24.03.2015.

Ponedjeljka ,utorka ,srijede,četvrtka,petka, a onda se opet ne radi !

Avatar strazar
strazar
12:12 24.03.2015.

a sto ih ne izbace iz unije? trla baba lan da job prodje dan

PE
peugeot
13:41 24.03.2015.

Procitajte Reutersovu informaciju u "Politici" "Dug za prinudni zajam 11 milijardi eura" i mnoge stvari ce vam biti jasnije kako je Njemacka opljackala Grcku za vrijeme Drugog svjetskog rata (prinudni zajam nametnut Grckoj kojim je Njemacka placala troskove svojih ratnih operacija na Balkanu, sjevernoj Africi itd.). A na stranu reparacije za stete koje je Hitlerova vojska nanijela Grckoj, plus kradje umjetnina, zlata i sta sve ne !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije