Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u ponedjeljak

'Grčka će učiniti sve što može da postigne dogovor s EU'

Alexis Tsipras
Foto: Reuters/PIXSELL
13.02.2015.
u 08:05

Sakellaridis je rekao da vjeruje, ako se u ponedjeljak ne postigne dogovor, da uvijek ima vremena za to pa neće biti problema

– Grčka će učiniti sve što može kako bi se postigao dogovor s partnerima iz eurozone na sastanku ministra financija u ponedjeljak o prijelazu na novi program pomoći – rekao je glasnogovornik grčke vlade Gabriel Sakellaridis.

Sakellaridis je rekao da vjeruje,  ako se u ponedjeljak ne postigne dogovor, da uvijek ima vremena za to pa neće biti problema, javlja Reuters.

Sastanak u ponedjeljak bit će novi pokušaj dogovora nove grčke vlade i međunarodnih kreditora, nakon što se ovog tjedna nisu usuglasili oko nepopularnog programa pomoći.

U isto vrijeme, grčki premijer Alexis Tsipras upozorio je da vlada neće popustiti pritiscima i prekršiti obećanja koje su dali biračima.

– Grčka ne ucjenjuje niti će dozvoliti da bude ucijenjena – rekao je Tsipras nakon jučerašnjeg summita u Bruxellesu, no isto tako je izjavio i da su pristali na razgovor kojim će pokušati naći dogovor s europskim partnerima u ponedjeljak.

>> Pitanje dana kada će Grčka odbaciti euro

Komentara 7

FL
flok
14:25 13.02.2015.

jedini koji želi mijenjati dogovor je tspiras, neka izvoli ispuniti što su potpisali i točka

FL
flok
14:27 13.02.2015.

uostalom, koga briga što je on obećavao komu, ugovori vrijede, ispunjavati se moraju

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:02 17.02.2015.

Ja vidim jedino rjesenje za Grcku, poslat im Milanovica za politicko-ekonomskog savjetnika. Evo grcima sto su trazili, crvene zajebante. Zajebante koje svabe vole guziti. uh what a pleasure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije