Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

U prometnoj nesreći poginula 93-godišnjakinja

Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.05.2016.
u 12:49

Na mjestu događaja je, uz policiju, očevid obavilo i Državno odvjetništvo, a za to su vrijeme ulice bile zatvorene za sav promet.

 Od teških ozljeda koje je jutros zadobila u prometnoj nesreći u splitskoj je bolnici preminula 93-godišnja žena.

Iz splitske policije izvijestili su da je na raskrižju Matoševe i Zrinsko-Frankopanske ulice, u 9.20 sati, 93-godišnjakinju oborio autobus i tom je prilikom zadobila teške i po život opasne ozljede. Sat vremena kasnije preminula je u KBC Split unatoč tome što su se liječnici borili za njen život.

Na mjestu događaja je, uz policiju, očevid obavilo i Državno odvjetništvo, a za to su vrijeme ulice bile zatvorene za sav promet.

>> Rumunjka vozila autocestom u suprotnom smjeru pa izazvala nesreću

Komentara 1

MX
Mister X
01:12 15.05.2016.

Sama u kretanju prometu spora starica i bude ubijena od Atobusnog profesionalca .. Žalosno da nema familije da se malo brine za nju pa mora tko da strada !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije