Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasnogovornik ISIL-a

Dobili smo poruku iz raja. Naš heroj upravo ruča s prorokom Muhamedom i potom ide u raj gdje ga čekaju četiri djevice

Foto: Facebook
1/2
26.06.2015.
u 18:20

Nevjerojatno koliko zablude ima u njihovim porukama i propovjedima, a Kuran je jasno kazao "onaj koji ubije nedužnu dušu, kao da je pobio čitavo čovječanstvo i Bog mu nikada neće oprostiti"

Glasnogovornik ISIL-a u zemljama Zaljeva netom nakon terorističkog napada na šijitsku džamiju u Kuvajtu u kojem je ubijeno 30-ak ljudi od čega najviše djece, a ranjeno 200, oglasio se audioporukom koja zvuči nevjerojatno.

Naime, u svojoj poruci, između ostalog, kazao je kako ISIL preuzima odgovornost za napad na džamiju te da su dobili poruku iz raja kako njihov heroj i mučenik, 26-godišnji Saudijac Khaled Jaber Al- Shamri koji je izvršio samoubilački napad, upravo ruča s prorokom Muhamedom i nakon toga ide u raj gdje ga čekaju četiri djevice.

Nevjerojatno koliko zablude ima u njihovim porukama i propovijedima, a Kuran je jasno kazao "onaj koji ubije nedužnu dušu, kao da je pobio čitavo čovječanstvo i Bog mu nikada neće oprostiti".

>> Teroristički napad na hotele u Tunisu, najmanje 28 poginulih

Ključne riječi

Komentara 225

LE
lenger
18:41 26.06.2015.

I šta ce mu djevice kad je osto bez k...a?

JU
juma
18:36 26.06.2015.

Samo četiri djevice? Pa i nije nešto nagradjen, što je olako izgubio glavu. Osim toga, kako to ruča s prorokom, a mjesec je ramazanskog posta? Običan puk dolje posti, a on i prorok se na nebu prežderavaju?

ST
strsljen2013
18:46 26.06.2015.

Postala gužva, nedostaje djevica pa je sada četiri umjesto sedamdeset. Što ako je dobio četiri djevca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije