Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 9 dana pretrage

Pronađena druga crna kutija i dijelovi tijela svih 150 žrtava

Germanwings crna kutija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
02.04.2015.
u 18:55

Francuske vlasti nadaju se kako će podaci iz kutije otkriti nove detalje o stravičnoj nesreći, nakon što su prve snimke pokazale kako je kopilot Andreas Lubitz namjerno srušio avion

Pronađena je druga crna kutija iz aviona Germanwingsa koji se zabio u francuske Alpe, pri čemu je poginulo 150 ljudi. Francuski tužitelj također je izvijestio da su pronađeni dijelovi tijela svih 150 žrtava.

Francuske vlasti nadaju se kako će podaci iz kutije otkriti nove detalje o stravičnoj nesreći, nakon što su prve snimke pokazale kako je kopilot Andreas Lubitz namjerno srušio avion.

Pronađena crna kutija sadrži informacije kao što su vrijeme, visina, brzina i smjer letjelice. Uspiju ih li povratiti, ti bi podaci mogli još bolje rasvijetliti što se događalo u trenucima uoči nesreće.

U međuvremenu, djevojka kopilota Germanwingsa Andreasa Lubitza koji je u smrt odveo 150 ljudi boji se vratiti u rodni grad Montabaur gdje je odrasla s Andreasom jer strahuje od reakcije stanovnika, javlja Daily Mail.

Katrin Goldbach, 26-godišnja profesorica matematike, njen brat Andreas i njihovi roditelji rekli su prijateljima da se ne planiraju vratiti kući.

– Djevojka kopilota nije imala nikakve veze s onim što se dogodilo. Ona i njena obitelj ne žele se vratiti kući jer osjećaju kao da je mržnja cijelog svijeta usmjerena na njih te misle kako je nemoguće ostati ispod radara – kazao je prijatelj obitelji.

Katrin je napustila profesorski posao u Montabauru nakon što je Lubitz 2013. završio obuku za pilota te se par preselio u Düsseldorf.

>> Lubitz je uoči nesreće istraživao o samoubojstvu i vratima kokpita

>> Liječnik u Hrvatskoj morao bi prijaviti da je kopilot bolestan

>> Nogometaš Armin: Kako sam izbjegao avion smrti

>> Nikoga se ne može procijeniti zauvijek

Komentara 9

Avatar gecdra
gecdra
17:05 02.04.2015.

Koliko laži o ovoj tragediji.

Avatar gecdra
gecdra
17:06 02.04.2015.

Koliko laži o ovoj tragediji.

Avatar think pink
think pink
19:37 02.04.2015.

"Katrin je napustila profesorski posao u Montabauru nakon što je Lubitz 2013. završio obuku za pilota te se par preselio u Düsseldorf." - a prije tri dana ste pisali kako je nedavno rekla svojim učenicima da je trudna i dada se jako veseli djetetu... strava od "novinarstva"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije