Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarao je svom snagom

Direktor Samsunga za Hrvatsku u Beogradu pretukao radnicu na sastanku

'crna...zgb...29.04.2005 ilustracija za silovanje snimio:boris scitar'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
25.10.2014.
u 11:28

Novosti javljaju kako je ubrzo pozvana hitna pomoć koja je zbrinula unesrećenu, a na mjesto incidenta došla je i policija

Chan Woo Park, jedan od direktora Samsunga koji tu tvrtku zastupa u Hrvatskoj i Srbiji, fizički je napao radnicu M.M. tijekom sastanka i nanio joj lakše tjelesne ozljede u sjedištu podružnice te tvrtke u Beogradu, javljaju srpske Novosti.

Do fizičkog obračuna je došlo nakon svađe tijekom koje je M.M. svom šefu rekla kako se na nju ne može derati.  Financijski direktor Chan Woo Park, starosti oko 50 godina tada je nasrnuo na M.M. počeo je udarati svom snagom derući se pritom: "Ubit ću te, ubit ću te!"

Novosti javljaju kako je ubrzo pozvana hitna pomoć koja je zbrinula unesrećenu, a na mjesto incidenta došla je i policija.

Iz Samsunga poručuju kako je 'cjelovita i detaljna istraga o ovome nemilom događaju, koju provodimo od prvog trenutka, na vrhu je ljestvice prioriteta'

 - Tijekom cijele istrage maksimalno surađujemo s nadležnim tijelima. Sigurnost i dobrobit djelatnika Samsunga od izuzetnog je značaja i tvrtka, ni na koji način, ne odobrava i ne opravdava nasilničko ili prijeteće ponašanje, javljaju iz Samsunga.

>> Zbog dečka tukle vršnjakinju sve dok nije izgubila svijest

Komentara 60

LJ
Lord John
13:20 25.10.2014.

Gospodine Ivanov. Mozete li nam dostaviti sta se desilo nakon dolaska policije. Nitkom Nista?

Avatar dott980
dott980
16:00 25.10.2014.

sad ce nahebat ko žuti

KI
kimi
18:19 25.10.2014.

Ima jedan narodni lek protiv ovih junačina, zove se "sačekuša", dovoljna je samo jedna doza, lepo sačekaš lika pa od žutaća napraviš plavušana plavog kao šljiva požegača tako da će do kraja života smeti da udari ženu samo cvećem i onda ga lepo upakuješ i vratiš odakle je došao. Garantovano delotvorno.l

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije