Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOK IZ PARIZA

'Rekao sam da vjerujem u Boga i da nisam Francuz pa me nisu ubili'

Pariz teroristički napad
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
15.11.2015.
u 16:20

'Bilo je kao potres, pucali su posvuda, čuo sam eksplozije i pucnjavu. Glazba je prestala. Otišao sam razgovarati s prijateljem da ga pitam što se događa i tada sam vidio mrtve ljude.'

Strašan napad u Parizu ostavio je traga na mnogima i reakcije još uvijek pristižu, kao što se pojavljuju priče svjedoka događaja s lica mjesta, od kojih se kao posebno zanimljivom čini ona Čileanca s koncerta benda Eagles of Death Metal.

- Bilo je kao potres, pucali su posvuda, čuo sam eksplozije i pucnjavu. Glazba je prestala. Otišao sam razgovarati s prijateljem da ga pitam što se događa i tada sam vidio mrtve ljude - rekao je 23-godišnji David Fritz Goettinger i otkrio što se dogodilo kad mu je pristupio jedan od napadača:

- Uperio je pušku u mene i pitao vjerujem li u Boga i jesam li Francuz. Rekao sam da sam Čileanac i da vjerujem u Boga pa me pustio.

Takve sreće nije imalo 129 osoba koje su poginule tijekom napada na Pariz.

>> Djevojka preživjela napad u Parizu praveći se da je mrtva sat vremena

>> Nova uhićenja u Belgiji, policija još uvijek hvata jednog muškarca umiješanog u napade

>> Al-Bagdadiju ratište će ubuduće biti cijeli svijet

>> Srbija: Ovo je osumnjičeni terorist koji je u Preševu tražio azil

Komentara 36

BE
beli444a
17:58 15.11.2015.

ja kao vjernik mislim da emigrante treba zaustaviti i ne pustiti ih u eu, ateisti i ljevičari dižu se na zadnje noge da sam nazadan i šovinista, onda dođe taj emigrant i ubija ateiste a vjernike pušta na životu, od danas ovo nije moj rat i nek isilovci slobodno dođu kao imigranti čak i u hrvatsku, lijep pozdrav i sretno ateistima, sreća će vam jako trebati

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
17:37 15.11.2015.

Savjet o oružju podržavam. U HR je najmanje kriminala bilo za domovinskog rata dok je svaka kuća bila naoružana, nakon toga su kriminalci krenuli s akcijom "vratite oružje". Što se nakon toga počelo događati možete i danas pratiti po crnim kronikama.

BE
beli444a
18:00 15.11.2015.

Dobro mi došel prijatel Dobro mi došel prijatel vu stari zagorski dom. Budi kak doma vu vlastitoj hiži, tu pri pajdašu si svom. Vre je stara hiža ova, al još navek tu stoji, nemreš srušit ovog krova, taj se ničegse ničeg ne boji. V hiži toj kaj si poželiš, to moje srce ti da. Zagorci to su prijateli stari, to denes celi svet zna. ------- Dobro mi došel, prijatelj, vu skromni Zagorski dom Budi kak doma vu vlasstitoj hiži, tu pri pajdašu si svom Vu hiži toj kaj si poželiš, to moje srce ti da Zagorci da su prijateli pravi, to već celi svet zna Vse je stara hiža ova, al još uvjek tu stoi Nemreš zrušit ovog krova, taj se ničeg ne boji Zagorec bu navek prvi, za pajdaštvo život dal Se do zadnje kapi krvi i nigdar mu ne bu žal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije