Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA NA KONCERTU

Djevojka preživjela napad u Parizu praveći se da je mrtva sat vremena

Isobel Bowdery
Foto: Facebook
15.11.2015.
u 15:55

Bila sam nevjerojatno sretna što sam preživjela, napisala je Isobel Bowdery na Facebooku

Isobel Bowdery, 22-godišnja Južnoafrikanka, s dečkom je bila na koncertu grupe Eagles of Death Metal u Parizu u petak navečer kada se dogodio teroristički napad u kojemu je ubijeno 89 ljudi. Sama Isabel uspjela je preživjeti tako što je, kako je napisala na Facebooku, pravila mrtva.

- Nikad ne mislite da će se to dogoditi vama - ispričala je.

- Bio je to samo petak navečer na rock koncertu. Atmosfera je bila tako sretna i svi su plesali i smijali se. A kada su došli muškarci kroz prednji ulaz i počeli pucati, naivno smo pomislili da je to dio showa. Nije to bio samo teroristički napad, to je bio masakr. Deseci ljudi bili su upucani ispred mene. Lokve krvi ispunile su pod - napisala je Isobel Bowdery na Facebooku. 

Djevojka se više od jednog sata pravila da je mrtva.

- Držala sam dah, pokušavala se ne pomaknuti, ne plakati - ne dati tim muškarcima strah koji su željeli vidjeti. Bila sam nevjerojatno sretna što sam preživjela. Ali mnogi nisu - rekla je Isobel Bowdery.

- Počivajte u miru, anđeli. Nikada nećete biti zaboravljeni - zaključila je post uz koji je objavila i fotografiju krvave majice.

 

you never think it will happen to you. It was just a friday night at a rock show. the atmosphere was so happy and...

Posted by Isobel Bowdery on 14. studeni 2015

 

>> Nova uhićenja u Belgiji, policija još uvijek hvata jednog muškarca umiješanog u napade

>> Srbija: Ovo je osumnjičeni terorist koji je u Preševu tražio azil

Komentara 17

Avatar NikadRobom
NikadRobom
16:26 15.11.2015.

Sjecam se ne tako davno da su mediji pribijali na stup srama svakoga tko se usudio reci da u ivome dirigiranome imigrantskome valu ima i ovakvih sto cine zla,a sada nas zasipate ovakvim vijestima.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
17:03 15.11.2015.

hrvatska je trebala prije madjarske postaviti žicu i kontrolirati tko ulazi, nije se smjelo dopustiti da se granica sa srbijom sruši. u hrvatskoj vlast kao i oporba nisu sposobni za ništa drugo osim osobno bogaćenje i pljačku proračuna. hrvatskoj treba čvrsta demokratska ruka koja neće biti manje zlo već pravo dobro.

OL
olrajt
18:37 15.11.2015.

...sad su vam interestne svakojake pričice iz zla koje se dogodilo!.....samo da je senzacija......a ne pišete kakvo nam zlo s tim tipovima koje puštamo šroke ruke dolazi...slikate samo žene i dječicu koje imaju za kamuflažu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije