Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propust u sigurnosti

David Cameron napadnut usred dana! Uljez zaobišao osiguranje

David Cameron,napad
Foto: Sky News screenshot
27.10.2014.
u 19:07

Premijera Camerona napao je 28-godišnji mladić nakon skupa u Leedsu

Nakon Bijele kuće, ''zacrvenio'' se od srama i Scotland Yard. A sve zbog popusta sigurnosnih službi koji je ozbiljno ugrozio britanskog premijera Davida Camerona.

Premijera Camerona napao je 28-godišnji mladić nakon skupa u Leedsu, piše Daily Mail. Dogodilo se to dok je premijer izlazio iz gradske dvorane. Cameron je vidio mladića kako ide prema njemu. Napravio je korak-dva unatrag i potom su reagirali i tjelohranitelji te mladića bacili na pod. Nakon kratkog incidenta, premijer je nastavio svojim putem dok je mladić priveden. Poslije je pušten, a policija je objavila da nije imao zle namjere.

U Scotland Yardu pokrenuta je istraga kojom će se ustanoviti tko je odgovoran za sigurnosni propust u Cameronovu osiguranju. Identičnu istragu vode i američke vlasti nakon što je drugi put u samo nekoliko tjedana uljez ponovno zaobišao osiguranje Bijele kuće i ušetao na posjed u kojem živi predsjednik Barack Obama.

>>Sigurnosni propust: 'Nepozvani gost' preskočio ogradu Bijele kuće

>>Evakuirana Bijela kuća, uljez preskočio ogradu

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
23:17 27.10.2014.

pa David je zgodan... nije ni čudo da ga napadaju bez zlih namjera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije