Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam kriva'

Dadilja ostavila dvoje male djece u autu na vrućini i otišla na solarij

Kristin Marie Jones
Foto: Multnomah County Sheriff Office
02.07.2014.
u 18:07

Policajac koji je stigao na mjesto događaja rekao je kako su dječak i djevojčica vrištali i bili cijeli u znoju.

Dadilja iz Oregona završila je na sudu jer je u automobilu na vrućini ostavila dvoje djece koje je čuvala, 3-godišnjeg dječaka i dva mjeseca staru djevojčicu.

Nakon što je djecu ostavila u parkiranom automobilu 23-godišnja Kristin Marie Jones je otišla na solarij. Kristin Marie je na sudu, koji je tereti za zanemarivanje i ugrožavanje djeteta te za vožnju pod zabranom, rekla kako se ne osjeća krivom, piše wtsp.com.

Kada je policajac Rian Hamby stigao na mjesto događaja, jedan od svjedoka ga je uputio prema automobilu u kojem su bila djeca. Rekao je kako su dječak i djevojčica vrištali i bili cijeli u znoju. Odmah je otvorio vrata kako bi ih izvukao van, a dok je vadio dječaka, iz salona je izišla dadilja koja je iz vozila izvukla i djevojčicu.

Prema policijskom izvješću policajac je rekao kako je, dok je držao dječaka, osjećao val topline kroz svoj neprobojni prsluk. Dadilja je djecu ostavila bez ijednog otvorenog prozora dok je vani temperatura bila oko 32 stupnja.

Djevojka je policajcu rekla kako je ona djeci dadilja, ali da ih je u automobilu bila ostavila s majkom. Istragom se utvrdilo da je lagala jer je majka djece bila cijeli dan na poslu, što je djevojka kasnije priznala i rekla kako ju je bio strah reći istinu.

>> Ostavila dijete (1) u automobilu na parkiralištu i otišla u Ikeu

>> Djevojčica (3) preminula u autu. Otac je zaključao na 30°C

>> Otac je znao da mu je dijete (2) koje je umrlo od toplotnog udara u autu?

Komentara 5

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
20:07 02.07.2014.

Ja da sam policajac,tuknuo bi je pendrekom.Jadna dječica.

EP
epulon
20:43 02.07.2014.

Nije ona prirodna plavuša...

M3
Miške 3
13:46 03.07.2014.

Svašta rade te beštije. Jednom mompoznaniku iz Orašja, njegovom djetetu dala da pije mak, kako bi stalno spavao i da ju ne smeta dok je buljila u serije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije