Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lice s tjeralice

Crnogorski diler kokaina uhićen dok je u Trstu razgledavao žensko rublje

Italija policija
Foto: DPA/PIXSELL
17.02.2015.
u 12:44

Dok je bio u bijegu, Dacić je nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora.

Crnogorac Luka Dacić, za kojim je još 2012. godine izdana međunarodna tjeralica zbog šverca kokaina, uhićen je krajem siječnja u trgovačkom centru u Trstu, pišu crnogorske Vijesti.

47-godišnjak je u trenutku uhićenja bio elegantno obučen, a kod sebe je imao lažne dokumente. Talijanski istražni organi vjeruju da je Dacić bio značajna osoba u međunarodnom švercu droge, a navodno je organizirao pojedinačne pošiljke od nekoliko desetaka kilograma.

Dvojica kolega pala u Zagrebu 2009. godine

Dok je bio u bijegu, Dacić je nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora. Optužen je u okviru istrage "Flash" u kojoj su u četiri godine uhićeno 49 osoba dok ih je još 14 optuženo, a oduzeto je i 65 kilograma kokaina te šest kilograma heroina.

Prema optužnici, Dacić je sa još četvoricom organizirao uvoz šest kilograma kokaina sa Balkana, a dvojica njegovih kolega uhićeno je u Zagrebu 2009. godine. U njihovom automobilu pronađeno je 12 paketa od po pola kilograma droge.

Navodno je Dacić bio desna ruka glavnog slovenskog švercera droge Aleksandra Ferka. Talijanski mediji pišu da je uhićen u trgovini ženskim rubljem, a s njim je tada bio i slovenski državljanin.

>>Palo šest dilera iz zadarsko-splitske grupe

>>Nabavljali oružje pa ga krijumčarili i mijenjali za kokain u Nizozemskoj

Komentara 1

IV
ivanjoksimovic
13:35 17.02.2015.

Pao zbog fetisa hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije