Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životinjski instinkti

'Kralj majmuna' predvidio rezultate izbora! Pobjeđuje li Trump ili Clinton?

Kineski "kralj majmuna" predvidio pobjedu Trumpa
Foto: Reuters
1/3
04.11.2016.
u 13:55

Majmun Geda posljednji je u nizu životinja navodnih proročanskih sposobnosti koje su se pojavile diljem svijeta nakon što je hobotnica Paul pogodila ishode nekoliko utakmica na World Cupu 2010.

Kineski majmun poznat kao "kralj proroka" izabrao je Donalda Trumpa za novog američkog predsjednika, objavio je u petak turistički park nakon što je ranije ove godine uspješno pogodio pobjednika Europskog nogometnog prvenstva.

Majmun Geda posljednji je u nizu životinja navodnih proročanskih sposobnosti koje su se pojavile diljem svijeta nakon što je hobotnica Paul pogodila ishode nekoliko utakmica na World Cupu 2010. Majmunu-vidovnjaku ovog je puta ponuđeno da bira između republikanskog kandidata Trumpa i demokratske protukandidatkinje Hillary Clinton.

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

Nakon "dubokog promišljanja", mistični je primat izabrao Trumpa, kažu u ekološkom turističkom parku Shiyanahu. Bez trunke razmišljanja, čestitao je kartonskom Trumpu poljupcem u usta.

Petogodišnji majmun uspješno je predvidio da će Portugal u lipnju osvojiti Europsko prvenstvo 2016., dva dana prije nego što je tim Christiana Ronalda dobio Francusku s 1:0.

>> Donald Trump, populistički junak koji je milijunima postao glasonoša promjena

Komentara 2

Avatar superhik74
superhik74
14:32 04.11.2016.

Mislim da bi majmun Geda bio bolji "kandidat" od obje marionete koje stvarni vladari iz sjene nude nepismenom narodu.

PR
Prekobrda
14:36 04.11.2016.

Mozda bi u USA trebalo uvesti demokraciju kao sto su uveli demokraciju u Irak, Libiju... a vec godinama pokusavaju i u Siriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije