Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S kalašnjikovima

Četiri pljačkaša odjevena u odijela Djeda Božićnjaka orobila draguljarnicu u Tirani

pljačka tirana
Foto: Screenshot
27.12.2013.
u 12:37

Pravi filmski scenarij odvio se na Badnjak u Tirani. Nažalost, nije riječ o toploj ljudskoj priči već o pravoj kriminalnoj skupini..

Pravi filmski scenarij odvio se na Badnjak u Tirani. Nažalost, nije riječ o toploj ljudskoj priči nego o pravoj kriminalnoj skupini. Četiri pljačkaša prerušena u odijela Djeda Božićnjaka upala su u draguljarnicu te je opljačkali, prijeteći oružjem vlasniku, piše Guardian. Policija ih sada lovi po cijeloj Albaniji.

Pljačku su zabilježile sigurnosne kamere u šoping-centru TEG, a pljačka se odvila svega nekoliko minuta prije zatvaranja draguljarnice. ''Božićnjaci'' su nosili kalašnjikov te napunili vrećice izloženim nakitom. U to vrijeme u draguljarnici nije bilo nikoga osim vlasnika i njegove supruge.

Pljačkaši su opljačkali draguljarnicu u svega tri minute. Mjesto zločina napustili su u Mercedesu, kojeg su potom zapalili. U priopćenju tamošnje policije tvrde kako su pronašli dva kalašnjikova u kanti za smeće u blizini šoping-centra. Pljačkaše traži specijalna policija.

Komentara 1

IS
istri
12:44 27.12.2013.

znaci nisu ,politicari vec samo obicni lopovcici.i sreca njihova da budu osudjeni kratkim postupkom.bez odugovlacenja u nedogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije