Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavili novo smaknuće

Cameron o ISIS-u: Oni nisu muslimani, oni su čudovišta

taksist
Foto: Reuters Screenshot
15.09.2014.
u 07:34

Vjeruje se da se Hanning nalazi u mreži podzemnih tunela ispod grada Raqqa u sjevernoj Siriji

Britanske specijalne snage i obavještajne službe tragaju za Alanom Henningom (47), londonskim taksistom koji je otputovao u Siriju kako bi dostavio humanitarnu pomoć, javlja Daily Mail. Otac dvoje djece pojavljuje se na kraju videa Islamske države u kojem su militanti odrubili glavu Britancu Davidu Hainesu te je najavljen kao sljedeća žrtva.

Specijalne snage pripremile su operaciju ''visokog rizika'' kako bi pronašle otetog taksista. Koriste se posebnom tehnikom prepoznavanja glasa kako bi locirali krvnika Jihadi Johna i ostale taoce.

Britanski premijer David Cameron zakleo se da će uhvatiti ubojice. – Oni nisu muslimani, oni su čudovišta, kazao je.

Vjeruje se da se Hanning nalazi u mreži podzemnih tunela ispod grada Raqqa u sjevernoj Siriji.

Podsjetimo,  ISIL je objavio videosnimke smaknuća britanskog humanitarca Davida Hainesa (44), rođenog u Škotskoj, koji je zadnjih pet godina proveo na području Siska. Naime, 2010. godine David se oženio Siščankom Draganom Prodanović, s kojom je imao četverogodišnju kćer Atheu.

>> Hainesovu suprugu i kćer (4) čuvaju policajci, brat Mike oprostio se toplim riječima

>> ISIS objavio da je smaknuo hrvatskog zeta Davida Hainesa, Cameron: Čin čistog zla, privest ćemo ih pravdi

Komentara 38

NI
ninja72
07:53 15.09.2014.

..i kod nas je u zadnje vrijeme nesto vise zena sa maramom na glavi.Malo cudno!

MM
mojski.moja
07:52 15.09.2014.

dokle god ima ljudi, koji jedne nazivaju cudovistima, a druge podrzavaju kada ubijaju djecu, i civile ko da su zivotinje, mozemo samo da se nadamo da ce pravda dostici svakog zlocinca

CL
christopher.lamb.3386
11:46 15.09.2014.

"Oni tvrde da ovo čine u ime Islama. To je glupost. Islam je religija mira. Oni nisu Muslimani, oni su čudovišta", rekao je britanski premijer Cameron za ISIL. Opovrgava ga britanski muslimanski učenjak Anjem Choudary: "Ne možete reći da je da je islam religija mira" (potražite na youtube-u, DOSLOVO to govori). Do kada će svijet islam prikazivati tolerantnim i liberalnim zbog straha za vlastiti komfor? Ne možeš voljeti onoga nad kojim se zgražaš i koga proklinješ u Kuranu, a Kuran proklinje Židove i kršćane. Ljudi, otvorite oči i prokažite islam kakav uistinu jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije