Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti liječnica

Djevojčica tvrdi da uz Božju snagu liječi ljude od HIV-a i raka

Alani Santos
Foto: Screenshot Youtube
03.04.2014.
u 20:24

Alani Santos ovo radi već dvije godine i kaže da uživa u pomaganju ljudima

Osmogodišnja Brazilka tvrdi da može kanalizirati božju snagu kako bi liječila ljude od raka, artritisa i HIV-a, piše Daily Mail.

Alani Santos tvrdi da izvodi čuda u crkvi svoga oca u faveli San Gonzalos kod Rio de Janeira. Na snimkama objavljenima na YouTube može se vidjeti kako Alani pomaže starijoj ženi da hoda bez štake te "liječi" muškarca koji sedam godina boluje od HIV-a. Uz pomoć oca, pastora Aduata Santosa, bivšeg kradljivca automobila, polaže ruke na muškarca koji se ruši na pod od šoka. Oboljele se nakon usluge traži novčani doprinos.

Alani ovo radi već dvije godine i kaže da uživa u pomaganju ljudima. Kad poraste, kaže, želi postati liječnica kako bi nastavila pomagati oboljelima.

- Ispunjava me kad vidim Boga kako radi kroz ljude i njihove živote. Ja se molim, a Bog izvodi čuda. Moj tata razgovara s ljudima koji kažu da sam ih izliječila - kaže Alani.

Njezin otac kaže da je Alani, izuzme li se ovaj dar, normalna djevojčica.

- Isus je taj koji liječi. Ona je instrument - kaže Santos.

>> Ovo su neobične pojave vezane uz Međugorje

Komentara 3

Avatar tajar
tajar
20:48 03.04.2014.

"Oboljele se nakon usluge traži novčani doprinos" . Dakle, nema zabune o čemu se radi!

MA
marsovac
21:18 03.04.2014.

ja sam ih vidio dosta koji puno vise mogu..... stoje na ulici i kazu "ciko daj banku"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije