Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Serdar ne propušta priliku kako bi podbadao Oguza za Narin

crna ruža
Foto: PR FOTO
1/3
19.11.2014.
u 14:56

Majka Kadrije joj govori da treba biti sebična kad voli muškarca, a ne dijete, te joj govori da se obuzda i drži jeszik za zubima...

Narin govori Firatu kako noćima ne može spavati jer je muči osjećaj da polako gubi Barana.

Majka Kadrije joj govori da treba biti sebična kad voli muškarca, a ne dijete, te joj govori da se obuzda i drži jeszik za zubima. Serdar ne propušta priliku kako bi podbadao Oguza za Narin. Šamverdi prolaze kroz teške dane. Zbog Baranove odsutnosti Ada prvi put pati, i bez ičijeg se saznanja u sebi bori s Baranom i s time što osjeća kao njegova sestra.

Emine tješi uznemirenu Sibel i govori joj da se ne brine za Ajše jer je Baran dobar momak. Narin sva izbezumljena lupa Sibel po vratima i izvlači je iz sobe kako bi njih dvije pošle tražiti Barana i Ajše. Opet je cijeli konak na nogama. Ozlem je uvjerena da su Baran i Ajše pobjegli jer se vole. Toliko uvjerena, zabavlja se u igri koju je sama stvorila, ali i laganim koracima napreduje na putu da postane aginica.

>>Baran i Ebru sve su povezaniji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije