Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na setu

Najpoznatije romanse koje su se s malih ekrana preselile u stvarni život

sapunice
Foto: Promo
1/3
06.04.2014.
u 12:00

Makedonska glumica Jelena Jovanova svoju ljubav pronašla je u Hrvatskoj za vrijeme snimanja serije “Tajne”. Iako uopće nije slutila da je ovdje uz odličan posao čeka i ljubav, između Jelene i glumca Stjepana Perića na snimanju “Tajni” dogodila se posebna kemija.

Nije tajna da su se mnoge ljubavi između glumaca rasplamsale upravo na setu.

Cjelodnevna snimanja koja nerijetko traju i po nekoliko mjeseci rezultirala su novim ljubavima. Oni najromantičniji odlučili su svoju ljubavnu sreću s ekrana prenijeti u stvarni život i tako spojiti ugodno s korisnim. Glumci turskih serija rekorderi su po broju ljubavnih veza sa seta. “Asi,” “Sulejman Veličanstveni” i “1001 noć” neke su od najpoznatijih sapunica iz kojih su proizašle prave ljubavi. Iako se po broju romansi ne možemo mjeriti s njima, informacija o ljubavi makedonske glumice Jelene Jovanove i Stjepana Perića koja se dogodila na snimanju RTL-ove serije “Tajne” sve nas je ugodno iznenadila.

Ni Jelena ni Stjepan ne kriju svoju sreću zbog nove ljubavi.

Tijekom snimanja “Tajni” nisu se nimalo susprezali od emocija koje su ih obuzele. Iako ih u stvarnom životu dijele kilometri, njima to ne predstavlja problem.

- Ne bojim se veze na daljinu jer znam da volim, da sam sretno zaljubljena i vjerujem da ljubav uvijek nađe svoj put - izjavila je lijepa glumica.

 

Najljepša priča ispred i iza kamera

Baš kao što je Onur (Halit Ergenç) u seriji “1001 noć” bio spreman na sve samo da osvoji Šeherezadu (Bergüzar Korel), tako i u stvarnom životu Halita ništa nije moglo spriječiti da osvoji lijepu Bergüzar. Iako je bio oženjen, upustio se u vezu s kolegicom sa seta “1001 noći”. Nakon samo osam mjeseci braka rastao se od glumice Gizem Soysaldı i vjenčao s Bergüzar Korel. Par je u braku od 2009. godine, a godinu dana poslije dobili su sina Alija. Danas su jedan od najslavnijih turskih parova, a zajedno su dobili priliku igrati i u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

 

Ljubavi je presudila njegova razuzdanost

Najpoznatiji stvarni par iz serije “Sulejman Veličanstveni” jesu glumci Okan Yalabik i Selma Ergeç koji u seriji glume supružnike Ibrahim-pašu i sultanovu sestru Hatidže. Vezu su počeli još tijekom snimanja prve sezone serije, no u početku su ljubav skrivali od javnosti. Tijekom snimanja druge sezone serije prekinuli su vezu. Glavni razlog je to što je Okan počeo učestalo izlaziti, piti i živjeti prilično razuzdanim životom, preko čega Selma nije mogla prijeći. Ljubavi iz sapunice tako je u stvarnom životu došao kraj.

 

Njihova “tajna” postala je javna

Makedonska glumica Jelena Jovanova svoju ljubav pronašla je u Hrvatskoj za vrijeme snimanja serije “Tajne”. Iako uopće nije slutila da je ovdje uz odličan posao čeka i ljubav, između Jelene i glumca Stjepana Perića na snimanju “Tajni” dogodila se posebna kemija. I jedno i drugo vjeruju u svoju ljubav pa im to što ne borave u istim državama uopće ne smeta. - Sretna sam što mi se to dogodilo i očito je da će mi se život odvijati na relaciji Makedonija - Hrvatska - izjavila je zaljubljena Jelena.

 

Dugovječna ljubav kao i serija

Na setu jedne od najdugovječnijih američkih sapunica, “Dani naših života”, upoznali su se Crystal Chappell (Carly Manning) i Michael Sabatino (Lawrence Alamain). Svoju ljubav, koja ove godine slavi punoljetnost, brakom su okrunili 1997. godine.

 

Roditelji blizanki nakon “Asi”

Turska glumica Tuba Büyüküstün, poznatija kao “Asi”, svoju ljubav pronašla je u glumcu Onuru Saylaku koji je u seriji utjelovio Ziju, muža Asine sestre Gondže. Prije dvije godine Tuba je Onuru rodila blizanke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije