Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zora dubrovačka

Jana dogovara ilegalni abortus

zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/5
16.04.2014.
u 14:57

Jani se čini kako su joj sve lađe potonule i dogovara ilegalni abortus. Plan joj kvari dolazak Petra koji u posljednjem trenutku sprječava abortus...

Jani se čini kako su joj sve lađe potonule i dogovara ilegalni abortus. Plan joj kvari dolazak Petra koji u posljednjem trenutku sprječava abortus. Jana se suočava s ocem koji joj ne dozvoljava da pobaci i uništi si život. Njihov sukob na koncu ne završava dobro - Jana ga tjera od sebe, ne želi ga u svom životu. Sestra Helena obavještava Dešu da se može vratiti na posao. Adela povjeri Dživu da je odlučila konačno sve priznati Gloriji. No, njihov razgovor prekida dolazak policije s nalogom za uhićenje Dživa - optužen je za krađu auta.

Dživo odlazi u pritvor, gdje ga posjećuje Adela koju pokušava uvjeriti u svoju nevinost. Matija je u šoku, sve joj je teže pokrivati Nikolu. Dijana se zaprepasti kada joj Maro prepriča što se sve dogodilo dok je nije bilo, te odlazi u vilu Menčetić kod Judite po odgovore. Na odlasku iz Grada, Dijana susreće Šiška. Oboje se na trenutak prepuštaju zagrljaju, ali se ne mire - Šiško je i dalje tvrdoglav. Nakon niza razočaranja, Dijana se ponada da će utjehu naći u prijateljici Adeli. Međutim, šokira je Adelino priznanje da je ona bila sa Dživom.

Foto: PR FOTO

>>Jana skriva trudnoću i zavodi bogataša

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije