Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Božo prijeti Petru da će ga ubiti, a Elena postaje zarobljenica

vatre ivanjske
Foto: RTL
1/6
15.10.2014.
u 13:32

Božo se odbija ispričati Petru zbog napada i odlazi s Elenom kući raščistiti stvari

Iako sumnjaju da je Elena prvi razlog Božinog i Petrovog fizičkog sukoba, svi su još uvijek uvjereni da je posrijedi imanje. Božo se odbija ispričati Petru zbog napada i odlazi s Elenom kući raščistiti stvari. Na putu sretnu Mariju koju Elena optuži da je Boži napunila glavu glupostima protiv Petra. I kod kuće nastavljaju svađu, Elena i dalje tvrdi da je sve to dio Marijina plana i odbija Boži priznati vezu s Petrom. Optužuje ga da će jedino on biti kriv ako se njihov brak raspadne, a Božo je u naletu bijesa zaključava u podrum.

Patrik koristi priliku da se približi Dinki, ali joj prešućuje da su se Božo i Petar potukli u krčmi. Koristi trenutak njezine zahvalnosti da joj se umili, ne bi li napokon dobio priliku spasiti brak. Ana sazna za sukob Bože i Petra, ali ne zna pravi razlog. Napada Viktora, a svađa se iz one o Boži i imanju uskoro pretvara u onu o njihovom odnosu. Sve to s vrata promatra Klara.

Kada vidi da su se Dinka i Ana zbližile, Tilda potiskuje nezadovoljstvo. Daje Sabini do znanja da je nezadovoljna njezinim radom i postaje svjesna da se ovaj plan nije odvio kako je zamislila. Zato odlučuje osmisliti novi.

>>Elena i dalje glumata pred Petrom i samo ga zavarava

>>Koji su TV pogoci, a koji promašaji sezone?

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije