Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Baran posjećuje grob svog oca kako bi si olakšao dušu

crna ruža
Foto: PR FOTO
1/4
08.12.2014.
u 16:50

Nakon što Firatu odvjetnik kaže da ga sud oslobađa optužbe jer je drugi napadač priznao da je Ebru izbola njegovo kolegu, Firatu ništa nije jasno te ponavlja kako je on taj koji ga je izbo...

Ada, Maja i Ruzgar kriomice izlaze iz konaka i posjećuju Ebru u pritvoru. Ebru ih tješi i govori kako sada moraju biti jaki. Baran posjećuje grob svog oca kako bi si olakšao dušu.

Nije mu lako. Nalazi se između dvije strane, s jedne je njegova maka, a s druge njegova braća. Djeca odlaze kod Oguza u ured i govore mu kako su sigurna da Kendal stoji iza svega. Nakon što Firatu odvjetnik kaže da ga sud oslobađa optužbe jer je drugi napadač priznao da je Ebru izbola njegovo kolegu, Firatu ništa nije jasno te ponavlja kako je on taj koji ga je izbo.

Kendal naređuje Kasimu da ubije napadača koji leži u bolnici samo kako ih ne bi otkrio kada se probudi. Ada, Maja i Ruzgar ne mogu više podnijeti život u konaku te odluče otići.

>>Sa ženama se samo dobro provodim, pravu ljubav i ozbiljnu vezu još čekam

>>Baran iz "Crne ruže": Zbog snimanja serije nemam vremena za ljubav

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije