Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Baran moli Ajše da ne zapostavlja školu zbog svega što se događa

crna ruža
Foto: PR FOTO
16.10.2014.
u 16:05

Kendal Aga poziva Sibel i njezinu sestru Ajše da im se pridruže navečer za stolom...

Kendal Aga poziva Sibel i njezinu sestru Ajše da im se pridruže navečer za stolom.

Zbog Ajše koja sada živi u konaku, Baran odlazi odande i neko vrijeme živi kod ujaka. Ta će situacija potaknuti Narinine strahove. Baran govori Firatu da mu je teško gledati novonastalu situaciju jer on sada mora ispaštati za tuđe pogreške. Ebru odlazi razgovarati sa Sibel i govori joj kako mora biti snažna zbog Ajše.

Baran moli Ajše da ne zapostavlja školu zbog svega što se događa, jer joj je potrebna situacija. Govori joj da nisu krivi niti on niti ona za novonastalu situaciju te je moli da ne dopuste da ispaštaju radi tuđih grešaka. Narin odlazi kod Ozlem koju je Kendal stavio u kaznu i govori joj da je Kendal rekao kako će se razvesti od nje i oženiti sa Sibel. To Ozlem strašno naljuti te napravi dramu u konaku.

>>Firata i Ebru čeka iznenađenje

>>Firat iz 'Crne ruže' poznati je pjevač turskih narodnih pjesama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije