Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Mateo Kovačić napušta Real i odlazi na posudbu

Mateo Kovačić Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.06.2016.
u 23:25

Kovačić je prošlo ljeto došao u Madrid iz milanskog Intera te s prvakom Europe ima ugovor do ljeta 2021. godine

Matea Kovačića dani dijele od transfera u Romu, tvrdi Gazzetta dello Sport. Sportski direktor vučice Walter Sabatini otputovao je u Madrid gdje će dogovoriti posudbu hrvatskog veznjaka.

Kovačić je prošlo ljeto došao u Madrid iz milanskog Intera te s prvakom Europe ima ugovor do ljeta 2021. godine.

No, nije se previše naigrao. Ubilježio je 34 nastupa u svim natjecanjima i zabio jedan pogodak. 

Spominjala se i mogućnost povratka u Inter, no Kovačić je tu opciju nedavno otklonio.

– Navijam za Inter, ali ne mogu isključiti mogućnost da zaigram u Juventusu ili Milanu. Sigurno se u Inter ne vraćam dok je trener Mancini. Imao sam problema s njim – rekao je Kovačić.

Mladi hrvatski veznjak trenutačno je s reprezentacijom na Europskom prvenstvu. Ante Čačić nije ga koristio u prvoj utakmici protiv Turske.

>> Kovačić o odlasku iz Reala: Sve je moguće, zaljubljen sam u Milano

Komentara 6

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
01:58 16.06.2016.

Mateo Kovačić napušta Real i odlazi na posudbu u NK Zavrč.

Avatar nekakav
nekakav
07:36 16.06.2016.

u dinamu uvijek može igrati. zašto ga je real uopće i kupovao? kome ga je htio oteti? kroz real je prodefiliralo jako puno igrača, koji su i više od kovačića obećavali. jedan perica ognjenović je puno veći kalibar bio predpred 20-ak godina, pa ništa. mateo, iz italije se ne odlazi....

NI
Nini istrijan
07:29 16.06.2016.

Njegov put polako pocinje da potsjeca na put Nike Kranjcara. Brzo ce proc 10 godina,promijenit ce 6-7 adresa i nikako da ima stalno mjesto u prvoj jedanaestiorici. Zar je odustao od posjete Medjugorju??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije