Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDENTSKO NATJECANJE

Startup SmartFood osvojio 15.000 kuna

ZIP
Foto: ZIP
10.03.2016.
u 13:25

Druga nagrada, tri smartphonea, otišla je timu Canelio

Jučer se održala završnica Nacionalnog studentskog startup natjecanja na kojem je 16 timova finalista iz cijele Hrvatske prezentiralo svoje ideje pred stručnim žirijem i okupljenom javnošću, priopćio je danas Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP).

Prvu nagradu od 15.000 kuna osvojio je tim SmartFood koji je osmislio liniju probiotičkih proizvoda koji sadrže genetski modificirane bakterije iz mliječnih proizvoda. Druga nagrada, tri smartphonea, otišla je timu Canelio, koji je osmislio pametni uređaj za trening pasa i priležeću mobilnu aplikaciju, a treću nagradu, direktan ulazak u ZIP inkubator, osvojio je tim Mellon koji je osmislio online platformu za učenje online video igara poput League of Legends, Dota, Counter Strike Go i sličnih.

Posebnu nagradu za najbolji projekt u turizmu (3000 kn) osvojio je tim Lucky4You koji je osmislio mobilni interpretacijski centar koji se napaja putem solarne energije, što mu omogućuje potpunu neovisnost. Novčane nagrade osigurali su Five, Infinum, Kompare, Osijek Software City, Perpetuum mobile i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

>> Prijavite se i osigurajte svoje mjesto u Tehnološkom parku Zagreb

>> Da im dođu na vrata zaposlili bi 150 programera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije