Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INOVACIJE

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto u Tehnološkom parku Zagreb

tehnopark
Foto: RAZA
1/4
03.03.2016.
u 17:00

Prijave idu preko e-maila tehnopark@raza.hr, a raspoloživi kapaciteti su ograničeni

Razvojna agencija Zagreb poziva zainteresirane fizičke osobe, razvojne timove i inovativne poduzetnike da se prijave i osiguraju svoje mjesto u Tehnološkom parku Zagreb.

Naime, Razvojna agencija Zagreb kroz svoj Tehnološki park podupire tehnološki inovativne poduzetnike i razvojne timove na području Gradu Zagrebu u njihovim poduzetničkim počecima, kao i tijekom razvoja poslovanja kroz infrastrukturnu podršku te specifične programe usluga poput edukacija i umreženja, s tendencijom kontinuirane prilagodbe novim potrebama.

Trenutno je u TPZ-u inkubirano 20 tvrtki koje čine mrežu iskusnih stručnjaka - mentora budućim članovima parka. Ovisno o fazi razvoja inovativne poduzetničke ideje u ponudi su programi Predinkubacije i Inkubacije. Prvi je namijenjen fizičkim osobama ili razvojnim timovima koje se bave razradom inovativnih projekta s komercijalnim potencijalom, a u trenutku podnošenja prijave još nemaju registriran poslovni subjekt, niti imaju vlasničke udjele u drugim poslovni subjektima, ali planiraju osnovati pravni subjekt u cilju realizacije poduzetničkog projekta. Program Inkubacije je namijenjen inovativnim poduzetnicima koji se bave razvojem proizvoda i usluga na području visokih tehnologija. U ovaj program prijaviti se mogu poslovni subjekti sa sjedištem u Gradu Zagrebu koji imaju najmanje jednog, a najviše 10 zaposlenih osoba.

Prijave idu preko e-maila tehnopark@raza.hr, a raspoloživi kapaciteti su ograničeni.

>> Da im dođu na vrata zaposlili bi 150 programera

>> Svaka tvrtka ulaskom u akcelerator ZIP-a prima investiciju od 100.000 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije