Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITB Berlin

Na velikoj burzi turizma i Osječani: 'Naša aplikacija nije napravljena da zamijeni stvarno putovanje'

Pointers
Foto: Pointers
1/3
09.03.2017.
u 08:38

Osječani svijetu putovanja nude modernu tehnologiju za virtualne turističke ture

Na velikoj burzi turizma ITB Berlin, u hali s najmodernijim svjetskim tehnologijama, nastupa i mala osječka tvrtka Pointers. Osječani svijetu turizma predstavljaju svoju mobilnu aplikaciju pomoću koje turisti mogu dobro upoznati željeno odrediste i prije nego krenu na put.

Svoju aplikaciju, kojom se već koristi desetak turističkih zajednica na Jadranu, promoviraju kao najboljeg osobnog turističkog vodiča. Ponosno ističu da je njihova virtualna tura vjernija i kvalitetnija od mnogih sličnih aplikacija, jer potencijalni turist ne razgleda fotografije već uživa u videima s lica mjesta. Osječkoj tvrtki staroj samo tri godine, koja zapošljava sedam ljudi (kad je špica posla i trideset) domaćini berlinskog sajma iskazali su posebno naše aplikacije.

- NA ITB u smo, inače, prvi puta i vrlo smo zadovoljni. Ovdje smo već prvog dana uspostavili tridesetak kontakata s partnerima iz cijelog svijeta - kaže simpatična ekipa iz Pointersa i poentira:

- Ne, naravno da ova aplikacija nije napravljena da zamijeni stvarno putovanje. Njena je svrha da potencijalnom gostu pruzi najbolji mogući uvid i da ga dodatno zaintrigira.

>> Osječki Pointers osvaja nove morske turističke destinacije

>> Pointers Krk, otočka turistička aplikacija iz osječke silicijske doline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije