Naslovnica Sport Nogomet

Zvone Boban želi dovesti Marija Mandžukića u Milan

Prema informaciji s Rai Sporta, Juventusu se obratio Bobanov Milan kako bi izvidio situaciju u kojoj se nalazi naš 33-godišnji napadač. A kako Mandžo očito nije u planovima novog Juventusova trenera Maurizija Sarrija, “Stara dama” pokazala je spremnost za pregovore
20. kolovoza 2019. u 00:33 3 komentara 1805 prikaza

Nakon što je Mariju Mandžukiću propao transfer u Bayern, za njegove se usluge zainteresirao još jedan velikan, ovaj put iz susjedstva njegova sadašnjeg kluba Juventusa.

Niko Kovač i Mario Mandžukić JAVLJA CALCIOMERCATO Ovo je pomalo podcjenjivački! Nevjerojatno je zašto Kovaču ne žele dovesti Mandžu

Prema informaciji s Rai Sporta, Juventusu se obratio Bobanov Milan kako bi izvidio situaciju u kojoj se nalazi naš 33-godišnji napadač. A kako Mandžo očito nije u planovima novog Juventusova trenera Maurizija Sarrija, “Stara dama” pokazala je spremnost za pregovore.

1 / 5
Mario Mandžukić

Milan želi dovesti Mandžukića na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora. Spominje se da bi Juventus za njega mogao tražiti nekoliko milijuna eura za jednogodišnju posudbu i još desetak milijuna eura za otkup ugovora.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas