Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA CALCIOMERCATO

Ovo je pomalo podcjenjivački! Nevjerojatno je zašto Kovaču ne žele dovesti Mandžu

Niko Kovač i Mario Mandžukić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
16.08.2019.
u 17:34

Kako navode, Juve nema ništa protiv njegovog odlaska, iako ga novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri poštuje te mu se sviđa njegov stil igre te zalaganje na treninizima

Danas se u talijanskim medijima pojavila priča kako je Mario Mandžukić na izlaznim vratima Juventusa i kako bi se trebao vratiti u Bayern Munchen gdje je već igrao od 2012. do 2014. godine. 

Tako Calciomercato danas donosi kako Bayern želi hrvatskog napadača, ali još nisu poslali ponudu

Prisjećaju se kako je Mandžukić već imao uspjeha u njemačkom velikanu i kako bi ga tamo dočekao hrvatski trener Niko Kovač koji je na posudbu već doveo iz Italije jednog Hrvata. Naravno, radi se o Ivanu Perišiću koji je stigao iz Intera. 

Kako navode, Juve nema ništa protiv njegovog odlaska, iako ga novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri poštuje te mu se sviđa njegov stil igre te zalaganje na treninizima. 

Ipak, problem kod 'štedljivih' Nijemaca (iako je Bayern sve samo ne štedljiv) predstavljaju Mandžukićeva visoka primanja u Italiji kojaubi morali povisiti ili barem ga nastaviti plaćati u tom rasponu, a radi se o četiri do pet milijuna eura te godine našeg 33-godišnjeg napadača koje 'plaše' vodeće ljude u Bayernu. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

 

 

Komentara 10

Avatar dzambo
dzambo
18:49 16.08.2019.

''Mandzo'' je super igrac i bilo gdje da igra od njega se uvijek mozes nadati da ce se boriti do kraja....ispetljace priliku za svoju ekipu...zaguzvace pred golom a nerijetko i zabija te golove...samo ga triba pustiti u napad i pred gol stalno i da ''nevisi'' na pogresnoj poziciji na terenu...ima igraca koji nisu tehnicki perfektni ali takvi igraci nadoknade to borbom za svaku loptu...mnogi igracu su ''kao'' tehnicki bili potkovani pa su omanuli jer ak im ne ide potez koji vise, oni stanu i nebore se dalje za loptu a kod Mandze nije takav slucaj...

DU
Deleted user
19:00 16.08.2019.

Neće Salihamidžić da odveže kesu s dukatima za momka koji će sjediti na klupi. Bayernu treba jaka klupa, ekipu već imaju.

TO
tomislav10
18:25 16.08.2019.

Pa kak misle ti Bavarci postati prvaci Europe kad su tak škrti na plaćama?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije