Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI KAPETAN

Zvone Boban progovorio o Crvenoj zvezdi i poručio: Toplo mi je oko srca...

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
20.11.2018.
u 13:12

– Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpoolom, odigrali su karakterno i čvrsto. Pripadanje ovim prostorima čini da mi je uvijek toplo oko srca kad vidim da netko odavde napravi nešto lijepo.

Zvonimir Boban, glavni savjetnik predsjednika Fife, boravi u Sarajevu kao gost tamošnjeg nogometnog saveza. Bivši hrvatski kapetan na konferenciji za medije govorio je o brojnim temama, a jedna od njih bila je BiH reprezentacija pod izbornikom Robertom Prosinečkim.

– Predsjednik je pogodio s Robijem da ova momčad, koja je transformirana, ima dva velikana u svojim redovima. U početku je moralo biti grešaka. Ali stvorila se sjajna atmosfera, način na koji se stvara zajedništvo i tako će se skinuti kompleks malih zemalja. Koliko su bh. igrači talentirani… Strašno sam sretan zbog toga – rekao je Boban, a prenose tamošnji mediji.

Boban kaže da je sretan zbog uspjeha Dinama u Europskoj ligi te je prokomentirao dobre nastupe Crvene zvezde u Ligi prvaka.

– Što se tiče Dinama, sretan sam što je skinuto to europsko prokletstvo. Ja sam dijete Dinama, zaista sam ponosan zbog toga - rekao je Boban i dodao:

– Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpoolom, odigrali su karakterno i čvrsto. Pripadanje ovim prostorima čini da mi je uvijek toplo oko srca kad vidim da netko odavde napravi nešto lijepo.

Tvrdi da Fifa nije izgubila kontrolu nad svojim natjecanjima.

– Nije istina to što su njemački mediji prenijeli o ispuštanju kontrole Fife nad natjecanjima. Postoji jedna ponuda koja je jako bitna za nogomet, koja je predstavljena, ali to je tek početna faza. Ništa dalje od toga nije se otišlo.

Kaže i da nikakvih problema u organizaciji SP-a u Kataru 2022. godine nema.

– Katarska država za sada ispunjava sva prava radnika, Fifa će napraviti sve da se i najmanji detalj napravi kako bi SP bio organiziran kako treba. Uvjeti su sjajni, bio sam dolje nekoliko puta. Sve je s pet zvjezdica.

>. Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon povratka iz Engleske


 

Ključne riječi

Komentara 55

DI
dirižabl
13:35 20.11.2018.

E svašta i ovaj lupa

DU
Deleted user
13:40 20.11.2018.

Bio jedan Zvone, mlad, pun ideala, ljubavi za Domovinu. Onda je Zvone okusio veliki svijet, fine novce u klubu Silvia Berlusconija, pa se odlučio igrat studenta povijesti na FF-u i odjednom Zvone više nije bio ni mlad, izgubio je ideale i postao prepun ljubavi za novac i moć. Taj Boban mi se gadi.

DU
Deleted user
13:37 20.11.2018.

Ja nisam s ovih prostora već iz Hrvatske, veleuvaženi profesoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije