Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzdanica Vojvodine

Zvijezda srpskog prvoligaša: San mi je igrati za Hrvatsku, a Hajduk mi je velika ljubav

Slavko Bralić
Foto: Facebook
1/4
19.01.2021.
u 10:12

Svatko tko je iz Splita voli Hajduk i to je najnormalnija stvar, poručuje Bralić.

Slavko Bralić, nekadašnji igrač Solina i Širokog Brijega, a od veljače prošle godine srpskog prvoligaša Vojvodine, medijima u Srbiji otkrio je kako je Hajduk njegova velika ljubav te da mu je san igrati za Hrvatsku.

– Hajduk mi je velika ljubav. Svatko tko je iz Splita voli Hajduk i to je najnormalnija stvar. Ako ne voliš Hajduk, kažu da nisi normalan. Veliki sam navijač, pratim skoro svaku utakmicu kad sam u mogućnosti i tko zna, možda jednog dana zaigram za Hajduk – kazao je 28-godišnji Splićanin Bralić za MozzartSport.

Dodao je kako od malena sanja da zaigra i za Hrvatsku.

– Kao što sam rekao za Hajduk, tako je i Hrvatska moja velika ljubav. Svaki igrač sanja igrati za svoju državu. To sanjam od malena. Dok god igram nogomet, nadat ću se da ću jednog dana dobiti poziv. Hrvatska ima vrhunsku reprezentaciju, ne znam prate li se moje igre, ali ako Bog da, jednog dana možda zaslužim poziv.

Bralić je u karijeri još igrao i za Neftči Baku i AE Larissu, a u Vojvodini ovaj je branič upisao 27 nastupa uz po jedan pogodak i asistenciju. Novosadski klub treći je u srpskom prvenstvu sa 42 osvojena boda nakon 19 kola dok je Crvena zvezda vodeća (53 boda) ispred Partizana (44).

Ključne riječi

Komentara 8

SI
sisavac
09:50 21.01.2021.

split nije hajduk, niti obratno. za ovakav dojam kriva je država koja ne sankcionira huligane povezane sa nogometom, sportom općenito, pa velik dio ljudi svoju naklonost nekom sportu ili klubu ne može slobodno iskazati. kako moraš biti uskogrudan, ili još gore, malograđan, da ti jedan jedini klub u gradu bude osnova u životu.

PU
puniša
08:52 20.01.2021.

čovjeku ste s ovim člankom navukli probleme na grbacu

DU
Deleted user
22:50 19.01.2021.

Sad ću da zovnem Vojvodinu, ima više da neigra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije