Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO GA KRIZITIRAJU

Zvijezda Reala: Odvratno je to što mi rade u Španjolskoj, trebali bi se sramiti

Gareth Bale i Emma Rhys-Jones
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.03.2022.
u 10:07

- Nikome ne šaljem poruku. Odgovarati kritičarima iz Španjolske bilo bi gubljenje vremena. To što rade je odvratno i svi bi se trebali sramiti - rekao je Bale.

Nogometaši Walesa pobijedili su na domaćem terenu u Cardiffu Austriju s 2:1 u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo.

Prvo ime susreta bio je sjajni Gareth Bale koji je zabio oba pogotka za domaćina. Bale, nekad najskuplji igrač svijeta, praktički ne igra u Realu. No, uredno trenira i prima svojih 700-njak tisuća eura tjedno zbog čega je na žestokom udaru kritika u Španjolskoj.

- Nikome ne šaljem poruku. Odgovarati kritičarima iz Španjolske bilo bi gubljenje vremena. To što rade je odvratno i svi bi se trebali sramiti - rekao je Bale.

U završnoj borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo Wales će još jednom biti domaćin. Velšani čekaju pobjednika ogleda Škotske i Ukrajine, a ta će se utakmica odigrati tijekom lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije