Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODVIG MAKEDONACA

Bivši igrač zaprešićkog Intera srušio Italiju, za Sj. Makedoniju nastupa nekoliko igrača iz HNL-a

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia
GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
25.03.2022.
u 08:39

A zanimljivo je da je Trajkovski godinu dana proveo u Interu iz Zaprešića koji je tada bio prvoligaš. Bilo je to u sezoni 2010./2011. kada je Trajkovski odigrao 15 utakmica i zabio četiri gola.

Nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije priredila je sinoć senzaciju pobijedivši u polufinalu play-offa za plasman na svjetsko prvenstvo 2022. godine Italiju u Palermu s 1:0.

Portugal i Sjeverna Makedonija će sada 29. ožujka u Portu u međusobnom susretu odlučiti o putniku u Katar.

Aktualni europski prvak je dominirao u Palermu, imao je 62 posto posjeda lopte, azzurri su uputili čak 32 udarca, imali su i 16 kornera, no pobjedu je ostvarila makedonska vrsta, a junak susreta postao je Aleksandar Trajkovski (29) pogodivši za 1:0 u drugoj minuti sudačke nadoknade.

A zanimljivo je da je Trajkovski godinu dana proveo u Interu iz Zaprešića koji je tada bio prvoligaš. Bilo je to u sezoni 2010./2011. kada je Trajkovski odigrao 15 utakmica i zabio četiri gola.

Otišao je u belgijski Zulte Waregem i nakon toga promijenio nekoliko klubova. Danas je u član Al-Fayha iz Saudijske Arabije, a ovaj nogometaš prema Transfermarktu vrijedi samo 350 tisuća eura.

Za Sjevernu Makedoniju igra još nekoliko igrača iz HNL-a: Arijan Ademi i kapetan Stefan Ristovski iz Dinama, Darko Velkovski iz Rijeke te Jani Atanasov iz Hajduka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije