Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMU NIJE NAJBOLJI

Zvijezda Barce: Modrić je jedan od najboljih, ali ta nagrada je prevara

Jordi Alba
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
04.10.2018.
u 10:43

Nakon pobjede nad Tottenhamom 4:2 i sjajne predstave Messija igrači Barcelone nisu se propustili dotaknuti Luke Modrića.

U Barceloni se baš ne mire s činjenicom da je nagradu The Best, za najboljeg igrača prošle sezone, dobio Luka Modrić.

Pogotovo zbog činjenice da se njihov čarobnjak Lionel Messi nije u tom izboru našao ni među tri najbolja, jer uz Luku u finalu su bili Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah.

Nakon pobjede nad Tottenhamom 4:2 i sjajne predstave Messija igrači Barcelone nisu se propustili dotaknuti Luke Modrića.

- Messi je drugačiji od svih ostalih igrača. Modrić je odigrao impresivnu sezonu, ali i on zna da je Messi drugačiji - rekao je Ivan Rakitić, dok je korak dalje otišao Jordi Alba koji je Fifinu nagradu nazvao prevarom.

- Modrić je svakako jedan od najboljih na svijetu, ali ta je nagrada čista prevara. Messi ne sjedi za istim stolom s ostalima. On je na nekom puno višem nivou - rekao je Alba.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Komentara 15

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
12:46 04.10.2018.

Za sto godina će se čitati da je 2018 Luka MODRIĆ BIO IGRAČ SVIJETA, izjavu ovog jadnika neće nitko ni dva dana pamtiti.

Avatar southman
southman
11:20 04.10.2018.

Koga briga što priča mali prljavac Alba !?

MU
Mukowsky
12:45 04.10.2018.

Nagrada Luki je za sezonu 2017/18. Što je osvojio Luka, a što Lionel? Sve ide Luki u prilog. Nagrada nije za umjetnički dojam nego je vezana uz činjenice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije