Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpska liga

Zvezdin vratar protiv Čukaričkog primio nevjerojatan gol

Milan Borjan
Foto: PA/Pixsell
15.12.2019.
u 16:59

Luka Stojanović pucao je od sreće, a pogodak karijere proslavio je sa suigračima i stručnim stožerom

U susretu srpske lige koji se igrao na stadionu Rajko Mitić nogometaši Crvene zvezde pobijedili su Čukarički s 3:1.

Crveno-bijeli su poveli već u 2. minuti golom Milunovića. No u 24. minuti stadion je zanijemio kada je Stojanović pogodio s centra za 1:1. Zvezdaši su izgubili loptu koja je stigla do igrača Čukaričkog.

Luka je napravio dva, tri koraka i opalio po golu domaće momčadi. Lopta je u velikom luku preletjela vratara Borjana i završila u mreži, video pogledajte OVDJE.

Luka Stojanović pucao je od sreće, a pogodak karijere proslavio je sa suigračima i stručnim stožerom.

U 72. minuti Pavkov je domaćine ponovno doveo u vodstvo, a u 88. minuti je za 3:1 zabio Vukanović.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 7

Avatar majkuvam
majkuvam
17:03 15.12.2019.

Jel niste mogli ovaj članak napisati na ćirilici?

JA
jadranko111
17:20 15.12.2019.

Imate li možda kakav zanimljiv detalj sa današnjih utakmica nizozemske,portugalske,njemačke...lige ili bližih nam austrijske,talijanske,,ili čak bliskih i susjednih nam mađarske slovenske,BiH lige?

Avatar dzambo
dzambo
19:10 15.12.2019.

Normala savim ako koji bilo golman izadje toliko daleko od svog gola i nekre se vracat ''odmah'' bilo koji igrac moze zabiti takav gol jer lopta jako upucena brzo putuje cak i sa te daljine....i dalje je najbolji onaj gol gojek je Pantelic golman Radnickog zabiija Enveru Maricu iz Veleza '81 u prvenstvenoj tekmi tada...i to cak sad jedno 85 metara..i Maric je moga i na kafu otic dok lopta dodje do njega toliko je ima vrimena al je opet slabo reagirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije