Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ GRANICA

Zvezdaš skidao gaće i provocirao, a onda žestoko tulumario: 'Kajat će se...'

Instagram
27.05.2021.
u 20:00

- Sigurno će se kajati sutra ujutro kada se bude probudio.

Crvena zvezda je nakon 14 godina čekanja osvojila dvostruku krunu, i to baš pobjedom nakon izvođenja jedanaesteraca u finalu Kupa protiv Partizana, no zanimljivije od toga van granica Srbije jest ponašanje nogometaša "crveno-belih" Marka Gobeljića.

Najprije je pred vratarom i kapetanom "crno-belih" Vladimirom Stojkovićem skinuo gaće i provocirao ga, a onda je slavlje preselio van travnjaka.

- Sigurno će se kajati sutra ujutro kada se bude probudio. Jedino mogu da se ispričam u svoje ime i ime Crvene Zvezde. Ali, događaju se takve stvari, derbi vuče svoje, iako ne opravdavam - izjavio je njegov trener no Gobeljić sigurno nije mislio na to dok je tulumario s prijateljima i zanosnom djevojkom Katarinom Grujić.

Otprije je poznat po kontroverznom ponašanju, ali navijači ga obožavaju jer ako ne igra, boravi s njima na tribini i glasno bodri suigrače.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
20:22 27.05.2021.

FUJ! Odvratno! O čemu vi pišete???

Avatar Tombstone
Tombstone
20:50 27.05.2021.

Dajte malo o prvaku Antigue i Arrube. To su nam bar prijateljski otoci

PE
pepomacan
20:49 27.05.2021.

Mrš u Smrdiju!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije