Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Zvezda jedva iščupala bod kod Sevojna, Partizan bježi 4 boda

\'prosinecki zvezda trener\'
30.10.2011.
u 18:47

Messi svih 13 golova ove sezone postigao na Barceloninom stadionu Camp Nou.

Robert Prosinečki sa svojom je Crvenom zvezdom jedva izvukao remi kod Sevojna (1:1) u 10. kolu srpskog prvenstva. Domaćin je vodio golom Kasalice u 73. minuti, a bod Beograđanima u 87. je donio Borha. Ovim remijem Zvezda zaostaje čak četiri boda za vodećim Partizanom, pa Prosinečkom slijede teški dani u Beogradu.

Nogometaši Barcelone u 11. kolu španjolskog prvenstva sa 5:0 na Nou Campu pobijedili su Mallorcu, a hat-trick za katalonsku momčad postigao je Lionel Messi. Argentinac je tako ušutkao kritičare koji su mu zamjerali što nije zabio u prethodne tri utakmice. Real Madridu sklona Marca je pak napisala da Messi zna zabiti samo na domaćem terenu, jer svih 13 ovosezonskih prvenstvenih pogodaka postigao je na Nou Campu. Real Madrid u subotu nije bio uvjerljiv, u gostima kod Real Sociedada slavili su samo sa 1:0, a gol je u 9. minuti zabio Higuain.

– U drugom poluvremenu izgubili smo svježinu, no pobijedili smo zahvaljujući mentalnoj snazi, pameti – rekao je trener Real Madrida Jose Mourinho.

I drugi put u tri dana Ajax se lako obračunao s Rodom, kopljanici su kao gosti slavili s 4:0! Pogotke su postigli Eriksen, Janssen, Lukoki i Ebecili, a ozlijeđeni Sulejmani nije igrao. "Dinamo će biti pravi test", pišu nizozemski mediji, a De Boer nije posve zadovoljan igrom.

Komentara 2

ED
europski dinamo
19:12 30.10.2011.

Kaj nismo nedugo čitali da je zvezda na odličnom putu kao i Hajduk,a Dinamo da propada. Kako po našim novinarima odličnoj zvezdi ide u euro kupovima?

Avatar Idler 3
Idler 3
21:35 30.10.2011.

A zakaj je spodaj isti naslov za dva različita članka !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije