Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTA ZVIJEZDA
Povratak na članak

Žuti u izboru za legendu Zvezde

Robert Prosinečki krenuo je na put u Tallinn čekajući vijesti iz Beograda gdje bi ga ovih dana bivši klub Crvena zvezda mogao proglasiti "šestom zvijezdom".

Komentari 7

IV
ivoandric
20:05 25.05.2010.

Žuti legendo!!!

VL
BO
Bokapd71
20:06 25.05.2010.

Robi,hvala ti za sve.Zauvijek ces biti jedna od nasih legendi,mada ja ipak mislim da ce Dejan Savicevic biti proglasen za nasu sestu Zvezdinu zvezdu. Svako dobro,legendo!

VL
JJ
juxxy jazz
21:04 25.05.2010.

Naravno da će biti proglašen za legendu Zvezde. Samo dva tjedna nakon Borova Sela je proslavljao naslov sa tri uzdignuta prsta. A 90. u intervjuu je rekao da želi igrati samo za Jugoslaviju, a ne za Hrvatsku.

VL
JJ
juxxy jazz
21:09 25.05.2010.

A najjači je intervju nakon utakmice gdje je predstavio DEVOJKU, rekao da su POBEDILI i da su ušli u ISTORIJU FUDBALA. A na fotografiji gdje diže tri prsta jedan igrač diže samo ruke, a drugi dva prsta pa se ne može reći da ga je ponijela masa.

VL
JU
juma
00:41 26.05.2010.

Nikako mi nije islo u glavu to s Prosineckim i C. Zvezdom 1991, ali ne mora svaki vrhunski igrac imati vrhunske karakterne osobine...No to je tema kod koje u hrvatskom sportskom novinarstvu vlada presutno dogovorena kolektivna amnezija, pa ju je bolje ne spominjati.

VL
DU
Deleted user
09:35 26.05.2010.

Prosinecki je bio izbacen iz Dinama. Izbacio ga je Ciro Blazevic i rekao kako Prosinecki nikada nece biti nogometas. To treba uzeti u obzir. Uvjeren sam da Prosinecki nebi napustio Dinamo da ga Ciro nije izbacio. Tu je Ciro gadnoo zasrao. To je i sam priznao. E sad, kada se netko nalazi u klubu kao sto je Crvena Zvezda i osvoji sve sto se osvojiti da i kada se druzis sa beogradjanima, tamo zivis, onda nije jednostavno. Bio je u okruzenju gdje su razmisljali na jedan nacin. Kako da on pocne govoriti suprotno? A ako jos uz to uzmemo u obzir da je bio mlad i nezreo(rane dvadesete), onda nije ni cudo da se ponasao kako se ponasao. Ja mu ne zamjeram nista. Nije sve crno bjelo.

VL
JJ
juxxy jazz
13:41 26.05.2010.

Ni ja mu ne zamjeram što je igrao u Zvezdi, jer Dinamo ga je izbacio i on je otišao u klub koji ga je želio. ali dizati tri prsta samo nekoliko tjedana nakon pokolja u Borovom Selu i usred početka agresije na Hrvatsku je nešto preko čega ne mogu prijeći. Mogao se barem ispričati zbog toga, imao je 19 godina za to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.