Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTA ZVIJEZDA

Žuti u izboru za legendu Zvezde

'25.05.2010.,Zagreb,zracna luka Pleso.Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije na prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Estonije koja se igra sutra u Talinu.Robert Prosinecki. Photo: Davor Puklave
'Davor Puklavec/PIXSELL'
25.05.2010.
u 19:10

Robert Prosinečki krenuo je na put u Tallinn čekajući vijesti iz Beograda gdje bi ga ovih dana bivši klub Crvena zvezda mogao proglasiti "šestom zvijezdom".

– Čuo sam da smo u užem izboru ostali samo Savićević i ja. Javit će mi.

Crvena zvezda obilježit će 29. svibnja 19 godina od osvajanja naslova prvaka Europe, a Prosinečki je jedan od gostiju.

U tom je klubu bio uvijek više cijenjen nego u Dinamu, odakle su ga dvaput potjerali. Baš ga je novi trener plavih Zajec bio otjerao 2000. jer je, rekao je, preskup.

Ključne riječi

Komentara 7

BO
Bokapd71
20:06 25.05.2010.

Robi,hvala ti za sve.Zauvijek ces biti jedna od nasih legendi,mada ja ipak mislim da ce Dejan Savicevic biti proglasen za nasu sestu Zvezdinu zvezdu. Svako dobro,legendo!

JJ
juxxy jazz
21:04 25.05.2010.

Naravno da će biti proglašen za legendu Zvezde. Samo dva tjedna nakon Borova Sela je proslavljao naslov sa tri uzdignuta prsta. A 90. u intervjuu je rekao da želi igrati samo za Jugoslaviju, a ne za Hrvatsku.

IV
ivoandric
20:05 25.05.2010.

Žuti legendo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije