Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Kranjčar slavio
Povratak na članak

Žuti: Čuvajmo se Grka, Srbiji su kao od šale sakrili loptu

Oba pogotka u srazu sa Sjevernom Irskom postigao je Rijekin napadač Radomir Đalović koji ih je posvetio ozlijeđenome crnogorskom ofenzivnom veznjaku Stevanu Jovetiću.

Komentari 6

Avatar Topgen
Topgen
15:45 12.08.2010.

Ko ce kome ko svoj svome !

VL
OB
-obrisani-
09:40 12.08.2010.

Žuti: Čuvajmo se Grka, Srbiji su kao od šale sakrili loptu a nama bi mogli sakriti avionske karte za Eu 2012 i ponovo nam otkriti stare TV horizonte uz TV ekran na programu HRT 2...

VL
OB
-obrisani-
10:16 12.08.2010.

Jutarnji: Ta je momčad, pod ravnanjem novog izbornika, Portugalca Fernanda Santosa, igrala u srijedu prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv Srbije i pobijedila 1-0. No, realno je trebao slaviti domaćin i to s nekoliko pogodaka razlike. Nevjerojatno je što su see sve promašili srpski nogometaši tijekom drugih 45 minuta. Sve je krenulo udarcem Tošića u 58. minuti s dvadesetak metara, kada je lopta gromovito pogodila spoj vratnice i stative. Nakon toga je Kačar promašio s tri-četiri metra, a posve je nevjerojatna bila situacija u 68. minuti kada su u istom napadu Srbi promašili četiri klasična \"zicera\". Prvo su pogodili gredu, pa je grčki vratar obranio udarac sa samo nekoliko metara. Kroz cijelu tu akciju čak su tri srpska nogometaša bila doslovno sama pred suparničkim vratarom, no izjednačiti nisu uspjeli.

VL
OB
-obrisani-
10:44 12.08.2010.

zasto vi hrvati ne probate nasu slovensku taktiku? sastavite reprezentncu od srba i bosanaca i na kraju cete se plasirat na prvenstvo. Dobro, nasa je sreca da u zadnje vrijeme ne igramo u kvalifikacijama protiv vas, jer nije dosta da nam fukate zene po moru, nego nas uvijek izbacujete u svim sportovima. Bas se morate protiv nas dokazivat.

VL
DH
dalibor.hren
12:58 12.08.2010.

SJETITE SE IZJAVA I NAPISA O \"STARIM, SPORIM, BEZIDEJNIM... \"GRCIMA. A SAD NAJEDAMPUT: ČUVAJMO SE GRKA, SRBIJI SU SAKRILI LOPTU ITD. GLUPOSTI. AKO SMO BOLJI, PROLAZIMO...

VL
H0
Hajduk_058
09:29 13.08.2010.

U jutarnjem je video svi srpski promašaji, pa onda čega se bojimo, da li Grka koji su sretno prošli zbog tih promašaja ? Prosinečki lupa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.