Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA SESVETE Glavni cilj je osigurati ostanak u Prvoj HNL

Zubak opet vratio Kranjčara

31.12.2008.
u 09:35

Zlatko Kranjčar će na klupi Croatije iz Sesveta naslijediti Ljupka Petrovića, potvrdio je to predsjednik kuba Zvonko Zubak.

Lušić pomoćnik i direktor
Kranjčar je, podsjetimo, prvi put na klupi Sesvećana sjeo početkom ove godine, a u lipnju je otišao. Trener koji je Sesvetama donio povijesni plasman u prvu ligu opet je čovjek od najvećeg Zubakova povjerenja.

– Još moramo dogovoriti neke sitne detalje. Najbliži Kranjčarov suradnik bit će Srećko Lušić, koji će obnašati funkciju pomoćnog trenera i sportskog direktora – istaknuo je Zubak.

Zašto ste se odlučili opet povjerenje dati Zlatku Kranjčaru?

– Nikada nisam prekidao kontakte s Kranjčarom. Cico je imao opciju za odlazak u inozemstvo i to je uvijek doživljavao izazovom. S njim i Lušićem sigurno imamo najkvalitetniji stručni stožer u Hrvatskoj. Cilj nam je ostanak u ligi.

Znači li to da Kranjčar ostaje samo do ljeta?

– Ako na kraju sezone dobije inozemnu ponudu koja bi ga zadovoljila u profesionalnom smislu, sigurno će otići. No, volio bih kada bi dulje ostao jer imamo kvalitetnu mladu momčad koja bi u nastavku sezone trebala potvrditi svoje potencijale – kaže Zubak.

Bez turbulencija
Pred Kranjčarom je vrlo zahtjevna uloga. Smiriti turbulencije u svlačionici koje su kulminirale sukobom s nekolicinom starijih igrača što su otkazali poslušnost bivšem treneru.

– Pa, nema momčadi u kojoj nema turbulencija. Od Sesveta želim stvoriti respektabilan i stabilan klub. Zdrava konkurencija je poželjna, sigurno je da i dalje neću tolerirati bilo kakve ispade.

Hoće li se momčad pojačati za nastavak sezone?

– Pregovaramo s nekolicinom igrača. Reći ću vam samo da igraju u Sloveniji i Makedoniji, odakle dovodimo mladog reprezentativca – zaključio je Zubak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije