Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLIPPERSI SLAVILI

Zubac ubacio 12 koševa, ali pogledajte strašnu blokadu kojom je zaustavljen

NBA: Los Angeles Clippers at Houston Rockets
Carmen Mandato/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.04.2021.
u 09:07

Treba izdvojiti i blokadu novaka KJ Martina koji je nastavio zaustavljati NBA gorostase blokadama. Nakon što je zaustavio četiri najviša igrača lige (Tacko Fall, Boban Marjanović, Rudy Gobert i Kristaps Porzingis), Martin je jučer izblokirao i Zupca, inače 13. najvišeg košaraša lige (213 cm)

LA Clippers Ivice Zupca su sinoć upisali četvrtu pobjedu zaredom, na gostovanju su sa 109-104 pobijedili Houston Rocketse, a hrvatski je košarkaš u 23:40 minuta na terenu zabio 12 koševa (šut iz igre 5/9) ugrabivši pritom osam skokova uz jednu asistenciju.

Paul George je bio najučinkovitiji igrač Clippersa i utakmice s 33 ubačaja i 14 skokova.

Los Angeles je nadoknadio zaostatak od sedam koševa na početku zadnje četvrtine zahvaljujući seriji od 11-2. Reggie Jackson je ubacio 13 od svojih 19 koševa u zadnjoj četvrtini za Clipperse koji su bili bez Kawhija Leonarda, Patricka Beverleya, Sergea Ibake, Marcusa Morrisa Sr. i Rajona Rondoa.

John Wall je dodao 27 koševa i 13 asistencija, Christian Wood 24 koša i 19 skokova, a Kelly Olynyk 23 koša i deset skokova za Rocketse kojima je ovo treći poraz zaredom. 

Treba izdvojiti i blokadu novaka KJ Martina koji je nastavio zaustavljati NBA gorostase blokadama. Nakon što je zaustavio četiri najviša igrača lige (Tacko Fall, Boban Marjanović, Rudy Gobert i Kristaps Porzingis), Martin je jučer izblokirao i Zupca, inače 13. najvišeg košaraša lige (213 cm).

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije