Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Zubac upisao 14 poena, ali je Dončić opet zasjenio sve na parketu

NBA: Los Angeles Clippers at Dallas Mavericks
Foto: Jerome Miron/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
18.03.2021.
u 09:26

Luka Dončić je s 42 poena bio junak utakmice i najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu Dallasa

Hrvatski centar Ivica Zubac ubilježio je 14 koševa, 7 skokova i dva asista za 36 minuta igre u porazu svojih LA Clippersa kod Dallas Mavericksa (89:105). Paul George (28) i Kawhi Leonard (20) bili su najbolji kod Clippersa, kojima je ovo peti poraz u zadnjih sedam utakmica. 

Luka Dončić je s 42 poena bio junak utakmice i najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu Dallasa.

Večer je ušla u povijest NBA lige jer je čak šest igrača ostvarilo triple-double: Nikola Jokić, James Harden, Russell Westbrook, Draymond Green, Ben Simmons i Domantas Sabonis.

Harden je postigao 40 poena, 15 asista i 10 skokova u pobjedi Brooklyn Netsa u gostima kod Indiana Pacersa (124:115). Brooklynu je ovo šesta pobjeda zaredom, a do nje su došli bez Duranta i Irvinga.

Indiana je vodila sa 16 razlike u drugoj četvrtini, ali nije uspjela izbjeći sedmi poraz u devet zadnjih utakmica.

U derbiju Istoka Milwaukee Bucksi su sa 109:105 slavili protiv Philadelphia 76ersa, a najzaslužniji za uspjeh Bucksa bio je Giannis Antetokounmpo (32, 15 skokova), koji je postigao 10 koševa u produžetku.

Milwaukee je gubio s 19 razlike, ali su uspjeli sve nadoknaditi i zabilježiti petu pobjedu zaredom. Philadelphiju je predvodio Tobias Harris (19), Ben Simmons je imao 13 poena, 10 skokova i 12 asista, ali je Sixersima ipak nedostajala njihova prva zvijezda Joel Embiid.

S ovim porazom, Sixerse su dostigli Netsi na prvoj poziciji Istoka (28-13), dok je Milwaukee treći (26-14).  

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
21:06 19.03.2021.

Na stranu sada sve ovo jer stiže trade-bomba iz NBA! Utah Jazz i Donar su pri kraju dogovora za zamjenu Bogdanović /Rudež. Jazzeri naime traže krilo koje može pogoditi tricu...

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:40 18.03.2021.

Ne zamarajte nas sa ovom glupavom ligom prije nego krene doigravanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije