Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NADIMAK GERRARDA

'Zovem ga James Bond jer može sve napraviti'

Steven Gerrard i Daniel Sturridge
Reuters (Ilustracija)
14.03.2014.
u 13:53

Sturridge ističe kako je Gerrard svemoćan te kako nema stvari koju ne može napraviti pa ga je prozvao po legendarnom tajnom agentu.

Napadač Liverpool Daniel Sturridge postao je stručnjak za davanje nadimcima suigračima. Nakon što je na početku sezone Philippe Coutinho 'postao' David Blaine, sada je na red došao kapetan 'redsa' Steven Gerrard, koji je dobio nadimak James Bond.

Sturridge ističe kako je Gerrard svemoćan te kako nema stvari koju ne može napraviti pa ga je prozvao po legendarnom tajnom agentu.

- On ne voli kada ga zovem James Bond, ali ja ga tako zovem jer on može sve napraviti. Kada svakodnevno trenirate s njim vidite što je sve sposoban napraviti i što sve može s loptom - rekao je Sturridge pa dodao:

- Ako postoji igrač koji je zaslužio da osvoji naslov u Premiershipu ili Svjetsko prvenstvo, onda je to Steven Gerrard - zaključio je napadač Liverpoola.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije