Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNE POZNATE OSOBE

Pogledajte tko je sve bio u svečanoj loži na Poljudu: Milanović u društvu Zvone Bobana, Mišo Kovač...

Split: Poznati na utakmici Hrvatska - Rusija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
14.11.2021.
u 15:16

Stigao je i predsjednik RH Zoran Milanović kojega se sve češće može vidjeti na bitnim utakmicama reprezentacije. To nije bio slučaj dok je bio premijer, tada je gledao samo utakmicu sa Srbijom u Maksimiru.

Hrvatska nogometna reprezentacija u sjajnoj atmosferi na punom Poljudu pobijedila je Rusiju 1:0 i plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Kataru iduće godine, a utakmicu su, osim brojnih navijača sa svih strana Hrvatske i inozemstva, pratile i brojne poznate osobe.

Stigao je i predsjednik RH Zoran Milanović kojega se sve češće može vidjeti na bitnim utakmicama reprezentacije. To nije bio slučaj dok je bio premijer, tada je gledao samo utakmicu sa Srbijom u Maksimiru.

A s predsjednikom se u loži družio legendarni kapetan hrvatske reprezentacije Zvone Boban.

Tu je bio i njegov nekadašnji ministar sporta Željko Jovanović, bila je i ministrica Nikolina Brnjac kao predstavnica Vlade, splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban i gradonačelnik Splita Ivica Puljak.

14.11.2021.,Split - Navijaci se okupljaju uoci pocetka kvalifikacijske utakmice za SP 2022. izmedju Hrvatske i Rusije na Poljudu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zatim, tu je bila i vrhuška HNS-a, Ante Vučemilović, Tomislav Svetina i drugi članovi Izvršnog odbora. Stigao je i Damir Mišković, zatim Dragan Čović (sa šalom mostarskog Zrinjskog), Ante Kulušić, Dragan Primorac... Zatim su tu bili brojni bivši igrači - Mandžukić, Strinić, Vejić, bivši izbornici Čačić i Štimac...

Na Poljud je stigao i bivši vatreni Ivan Rakitić te dobio ovacije publike.

A toplo je pozdravljena još jedna legenda, Mišo Kovač, čije su pjesme i danas odzvanjale Poljudom.

>> Ivan Rakitić na Poljudu

14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. Ivan Rakitic.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

>> Pogledajte kako je danas bilo u Splitu

Komentara 78

AT
ATG
16:17 14.11.2021.

Je li to onaj Zokin ministar Jovanović koji je bez treptaja gledao kako se pali hrvatska zastava?

KO
Kološanin
16:19 14.11.2021.

U loži je naviše onih kojima tu nije mjesto.

TO
tomotomo
15:45 14.11.2021.

Od kad milanovća zanima sport? A Boban mu je došao zahvaliti za otpis poreznog duga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije